Hetviina antoi näytön Rovaniemen valitsijoille

Tero Pohjolaisen valmentama ja Jukka Torvisen ajama Hetviina kiri terävästi ykköseksi Rovaniemen Kuninkuusravi t - A.V. Marttilan Tammasarjassa. Hetviina matkasi toisessa parissa ulkona ja oli maalisuoralla selvästi paras.
Marj-Lovviisa esitti myös vahvan kirin ja nousi kakkoseksi ennen niin ikään hyvin kirinyttä Tuli-Karkeloa. Pörnä-Tyttö joutui alkumatkalla kuluttumaan voimia, kun Fannikka laukkasi edessä ja oli maalissa viides. Hallitseva ravikuningatar Saaga S oli kiimassa, eikä juoksu maittanut, tuloksena seitsemäs sija.
Valtra Sisusarjassa voittaja tuli 40 metrin takamatkalta. Tiia Paavolan valmentama ja Marko Heikarin ajama Tuviker kiersi päätöskierroksen ulkoratoja ja ehti urheasti ykköseksi ajalla 28,6/3140 metriä. Tuviker voitti Valtra Sisusarjan kolmannen kerran peräkkäin. Marko Heikari otti uransa voiton numero 600. Kukkarosuon Iita ja Rikasson tarjosivat hyvän vastuksen.
Wahlsten Salamakypärät –lähdössä Niki Finnström ajoi Stonecapes Queilan ykköseksi. Arna Ruohomäen Lovely Alexander tarjosi hyvän vastuksen, mutta Stonecapes Queila pinkaisi ohi. Toni Riparin Eko Kristall kiri kolmanneksi.
Lämminveristen Tammatähti sujui Jere Taulion Aira Clocin tahdissa. Santtu Raitala ajoi tamman johtoon. Valjakko karkasi lopulta ylivoimaiseen voittoon.

Hetviina meni voittoon Rovaniemen Kuninkuusravit - A.V. Marttilan Tammasarjassa.

06.06.2018 Uutiset >