Hevosenomistajapokaali-karsinnat keskiviikkona

Uusi ikäluokka rynnistää kilparadoille. 2-vuotiaiden suurkilpailukaruselli käynnistyy Hevosenomistajapokaalilla. Karsinnat ovat ensi keskiviikon ohjelmassa. Hevosia ei riehumalla ilmoitettu, mutta mielenkiintoiset karsinnat päästään ajamaan. Ja ennen kaikkea saamme starttitilaisuuksia 2-vuotiaille.

Elian Web kilpailee, suomalaisuudestaan huolimatta, ensimmäisen kerran Suomessa. Bodenissa ja Skellefteåssa Elian Web on kilpaillut hienolla menetyksellä. Katja Melkko ja Janne Soronen -kaksikko on aina mukava saada Vermoon. Markku Niemisen ja Pekka Korven tallit ovat vahvasti edustettuna ensimmäisessä karsinnassa, Korvelta kolme ja Niemiseltä kaksi hevosta.

Toisessa karsinnassa kohtaavat voitokkaat Arctic Helen ja Begemot Frido. Korven Arctic Helen on napannut Ruotsissa kolme voittoa. Niemisen Begemot Frido on tehnyt saman tempun Suomessa. Hevosenomistajapokaalin finaali juostaan huikeana Toto75-Jackpot-lauantaina 22.11. Vermossa.

Kaksivuotiskarsinnat laittoivat lähtöjärjestyksiä erilaisiksi. Toki Toto65-lähdöt tasoltaan kovat, lämminverisillä on muun muassa 200 000 euron ryhmä ja Vantaan Energian Voimaliiga ja suomenhevosilla enintään 130 000 euron ryhmä. Toto4-kohteina on muun muassa toinen Hevosenomistajapokaalin karsinta sekä lämminveristen alin sarja.

Kuntaravit

Marraskuussa on runsaasti teemaraveja. Keskiviikkona mennään Kuntaravit-teemalla. Nurmijärven, Tuusulan ja Vihdin hevosseurojen kanssa Vermolla on paljon yhteistyötä. Tänään Nurmijärvi ja Tuusula ovat mukana raveissa, niin yritysten kuin kuntien toimesta. Vihdin kanssa yhteinen päivä on useimmiten ollut kesän kynnyksellä.

Bret Boko on Toto65-avauksen suosikki.

07.11.2014 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 10:00 Vermon etäpelit
 09:30 Laser-kurssi
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit