Hienot kohteet Jackpot-jahtiin

Extrarahaa Toto65-pelissä - Voit voittaa jopa 400 000 euroa

Viime keskiviikkona Amalthee sinetöi Jackpotin. Kuusi oikein potti 139 729 euroa siirtyi jaettavaksi tulevan keskiviikon Toto65-pelin kuusi oikein tuloksille. Lisäpotti on sen verran muhkea, että ainoalla täysosumalla voi voittaa jopa 400 000 euroa. Nyt jos koskaan kannattaa panostaa Toto65-peliin, peli-intoa lisää varmasti myös se, ettei Kouvolan finaalikierroksella ole jaossa extrarahaa.

Tyytyväisyydellä pitää todeta, että Jackpot-kierroksen kohdelähdöt ovat hienotasoiset. Avauskohteeksi valittiin, Ruotsin mallin mukaisesti, lämminveristen ykkössarja. Lähtörata-arvonta sotki entisestään pakkaa, Buck Boko sisäradalla ja katapulttilähtijä Asante takarivissä. Ja vielä on todettava, että kevät on tullut. Tuomas Korvenoja marssittaa hevosia kilparadoille. Nyt odotamme Brad de Veluwen kauden avausta, alustavan suunnitelman mukaan päivä on keskiviikko 9.4.

Toto65-kierros päättyy kylmäveristen ykkössarjaan, viime viikkojen menestyjät ja uudet haastajat ovat viivalla. Jouni Miettisen laatutallin Vaiva on Vermon Kylmäveristen Tammasarjan ykkösen jälkeen ravannut vain voittoja. Nauriskydön Veto voitti keskiviikkona Valtra Sisusarjan. Passiton, Kemun Tutu, Virikari ja Topper ovat huippuvedossa. Hopihopi tekee toisen startin tauon jälkeen, nyt voidaan jo odottaa voittoa. Keskiviikko on urheilun ja pelin juhlaa.

14.03.2014 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:30 Vermon Toto65-ravit