Hienot kylmäverilähdöt, Daisy Nass, Classic St Pat, Jyväskylä vs. Turku, raviliigakorteilla ilmaiseksi

Keskiviikon Toto65-peli on taas koottu laadukkaista aineksista. Molemmat kylmäverilähdöt nähdään kupongilla, tasoa ja laajuutta on kummassakin lähdöissä.

Heikki Mikkonen saapuu Vermoon ja ajaa molemmissa kylmäverilähdöissä. Toto65-pelin kakkoskohteessa Mikkosen Kartier on yksi kovimmista suosikeista, alla on kaksi komeaa voittoa. Mutta vastus on tiukka. Tementikko, Intoiivari, Ekosan, Vispaus ja kumppanit eivät anna voittoa kumartamalla.

Kylmäveristen 135 000 euron ryhmä keräsi määrällisesti ja laadullisesti hienon joukkueen. Sarjaan ilmoitettiin lähes 20 hevosta. Mikkosen Ekoloki sai takarivin lähtöpaikan, mutta oriin kyvyt tunnetaan. Veeran Turo, Passiton, Tixa, Pikkukahveli, Elias Intomieli, Tähen Topelius, Vinkan Hovi ja kaikki muut, hieno matsi tulossa.

Toto65-kierros käynnistyy sähäkällä mailin ryhmällä. Vauhtia on luvassa, kun Classic St. Pat sai mainion kakkosradan. Costatantisoldi otti viime keskiviikkona kolmosen Quite An Avengerin ja Jaqueline Mon Amin jälkeen, ja kunto pitää.

Daisy Nass on hurmannut Kari Savolaisen valmennuksesta kahdella Vermo-voitolla. Jukka Torvinen istuu keskiviikkona tamman kärryille viitoskohteessa. Juoksusta tulee erilainen, kun Daisy Nass arvottiin takariviin. Jyväskylä vastaan Turku -asetelma on myös viitoskohteessa, sanamukaisesti. Killerin Raviliigahevonen Golden Luxi kohtaa Turun suurkimpan Kiss My Turku -tamman. Myös katsomossa on varmasti sähinää, kun kaikilla raviliigakorteilla on vapaa sisäänpääsy.

Voittajabonukset jatkuvat

Toto65-pelin kohdelähdöissä jatkuu Voittajabonus. Lähtöjen 3-8 Voittajapeliin lisätään 2 000 euron Bonus. Lisäpeliä tulee runsaasti. Esimerkkinä viime keskiviikolta, lähdön 8 eli Vantaan Energian Voimaliigan Voittajapelin vaihto nousi yli 20 000 euron. Suosikkeihin kuulunut Quite An Avengerkin palautti rahat takaisin peräti 3,94-kertaisesti. Voittajapelin pelaaminen on tänäänkin todella edullista.

Daisy Nassin meno on ollut vakuuttavaa.

11.03.2016 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:30 Vermon Toto65-ravit