Hienotasoinen Helsinki-ajo, komeat Toto76-kohteet, vihjetilaisuus klo 13.30, muista Kaksarin palautusprosentti

Finlandia-voittaja, Derbyvoittajia, Suomen mestareita, Kriterum-voittajia, Suur-Hollolan sankari. Näistä aineksista koostuu tämänvuotinen Helsinki-ajo, joka päättää hientasoisen Toto76-kierroksen. Helsingin kaupunki on vahvasti mukana nimikkokisassaan. Ykköspalkinto saatiin nostettua 13 500 euroon. Helsinki-ajo on Finlandia-katsastus parhaimmillaan.

Markku Niemisen valmentama ja Ari Moilasen ajama Bret Boko voitti Helsinki-ajon vuosi sitten. Ja lento jatkui. Bret Boko oli keulapaikalta lyömätön myös Finlandia-Ajossa. Bret Boko on jälleen mukana. Porin kakkossija kauden avauksessa antaa odottaa loistomenestystä myös tässä. Jontte Boyn Porin startti tärvääntyi alkulaukkaan. Nyt on Kriterium-voittajalla paikka näyttää osaamistaan. Express Duo voitti viime vuonna Suur-Hollolan. Terveyden kanssa on ollut ongelmia, mutta nyt ori tulee takaisin. Surprise Lordilla on paljon suuria voittoja, Suomen mestaruudesta alkaen. Forssassa ori oli tosi hyvä, ja salama-avaaja on tänään tosi vaarallinen. Seabiscuitillä on plakkarissa Derby ja Suomen mestaruus. Kauden avausstartti on takana, ja vire on varmasti terävä.

Hopeadivisioona ja Valiodivisioona

Toto76-kierroksella on toinen toistaan upeampia koitoksia. Hopeadivisioona on yksi iltapäivän helmistä. Ruotsissa hyvin menestynyt Pedro Bi saa heti tuta Suomen huimasta hopeatasosta. Jaqueline Mon Ami, Star Martini, Velvet Girl, Amaretto Scoop, Regent Zet ja kumppanit ovat hirmuvedossa. Kylmäveristen Valiodivisioonassa Suivikas, Vitter, Diktaattori, Camri ja kumppanit jahtaavat voittoa.

Vilja ja Maisa startissa, Raviliigakorteilla ilmaiseksi

Vermon Raviliigahevonen Grainfield Fanny eli Vilja ja Killerin Golden Luxi eli Maisa värittävät lauantai-iltapäivää. Heikki Torvisen valmentama Golden Luxi on mukana kakkoslähtönä ajettavassa tammakisassa. Jani Hautaviidan tallin Grainfield Fanny juoksee Päivän Duon kakkoskohteessa. Kaikilla Raviliigakorteilla on Vermoon vapaa sisäänpääsy, nyt kannustamaan.

Finlandiaan katsastetaan

Finlandia-Ajo ja 75-yhteiskierros juostaan sunnuntaina toukokuun 8. päivä klo 13.30 alkaen. Tänään katsastetaan Helsinki-ajossa hevosia sillä silmällä. Iso osa Suomen 76-finaaleista ajetaan myös Finlandia-päivänä. Siksi tämän iltapäivän karsintoja kannattaa seurata tarkasti.

Vihjetilaisuus ja Tietovisa

Vermossa on alkuvuoden viimeisinä keskiviikkoina järjestetty Tietovisa nimeltään Lähtölaukka. Nyt Tietovisa pidetään 76-lauantaina. Pub Raviataan kannattaa suunnata jo klo 13. Tietovisaan osallistujat saavat ilmaisen sisäänpääsyn ja käsiohjelman raveihin. Iltalehden ravitoimittaja Mika Lindqvist toimii Tietovisan vetäjänä.

Jorma Vuoksenmaan ja Lauri Hyvösen vihjetilaisuus on T76-raveissa jo perinne. Kaksikko käy kohteita läpi klo 13.30 alkaen.

Kaksarissa isompi palautusprosentti

Huhtikuussa jaetaan Kaksaripelissä entistä enemmän voittoja. Palautusprosentti on nostettu 79:stä 85:een. Lauantaina on hienot kohteet myös Kaksaripeliin.

Bret Boko juoksee Helsinki-ajossa.

15.04.2016 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 12:00 Vihdin Harjoitusravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit