Ikäluokkakuningatar Venice aloittaa

Tammatähdessä hieno matsi, Absolut Newport ja Celsius Ås vastassa

Ravikuningatar Marimin teki kauden aloituksensa keskiviikkona Vermossa. Ensi keskiviikkona meillä on jälleen ilo esitellä hallitsija, joka avaa kautensa. Venice on ikäluokan 2009 ehdoton kuningatar, Derbykakkonen ja lukuisten suurkilpailujen voittaja.

Heikki Korhosen Venice starttaa Tammatähdessä, joka keräsi ilahduttavasti yhdeksän osallistujaa. Absolut Newport on käynyt hakemassa ison kruunutilin Ruotsin puolelta. Esitykset ovat olleet niin väkeviä, että voitosta syntyy varmasti tiukka matsi Venicen kanssa. Eikä unohtaa kannata Celsius Ås –tammaa, joka viime keskiviikkona otti tuntumaa jo isokenkähevosiin.

Venicen kevään tähtäin on 5-vuotiaiden tammojen Arvid Åvallin TammaDerby. Karsinnat juostaan vappuaattona ja finaali Finlandia-Ajo –päivänä lauantaina 10. toukokuuta. Finlandia sai ensimmäinen plusmerkin osallistujajoukkoon, kun Ulf Stenströmer sanoi Finlandian kuuluvan Noras Beanin suunnitelmiin. Prix de Francen sankari juoksee Ruotsissa ensin Olympiaravit. Työ Finlandia-hevosten hankkimiseksi on jo jonkin aikaa ollut aktiivista.

Venice Derbykarsinnoissa.

20.02.2014 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 12:00 Tuusulan Harjoitusravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit