Jackpotista pelataan, ekstraa yli 70 000 euroa, Roosa nauha –keräys menossa

Viime keskiviikon Toto65-kierros oli suosikkipitoinen. Viisi oikein tulokset jäivät voitto-osuuksitta. Se tietää sitä, että tulevana keskiviikkona pelataan Jackpotista. Jackpot-summa on 72 732 euroa. Yhdellä 6 oikein tuloksella voi voittaa jopa 240 000 euroa.

Urheilullinen taso Jackpotkierroksen kohteissa on hyvä. Yksi kierroksen helmistä on kylmäveristen 135 000 euron ryhmä, joka sai paikan myös ensimmäisenä Troikkakohteena. Vapperi on hurjassa vedossa, sillä on neljästä viime startista kolme voittoa. Vastus on kovaa luokkaa. Hyväntekeväisyyshevonen Koskelan Akseli, Juntti-Jussi, Vixen, Vektorin Maine ja kumppanit pitävät huolen siitä, ettei Vapperi vie voittoa kumartamalla.
Isokenkä ajetaan ensimmäisenä Duo-kohteena. Zeus Kemp on tehnyt hurjaa jälkeä. Ruuna kisaa keskiviikkona avoimia hevosia vastaan. Nyt katsotaan, mihin Zeus Kempin rahkeet riittävät, kun Stormysky, Maffioso Face, Bret Boko ja kumppanit ovat samalla viivalla.

Keskiviikkona ravataan Roosa nauha –teemalla. Lähtö 6 on Roosa nauha –lähtö, siinä voittajahevonen saa ylleen Roosa nauha –loimen. Vermon Ravirata lahjoittaa osan tämän keskiviikkoravien tuotosta Roosa nauha –keräykseen. Voit osallistua keräykseen osoitteessa http://oma.syopasaatio.fi/roosa-nauha. Vermon henkilökunnan rintapieltä koristaa Roosa nauha –tunnus.

Toton SM-turnaus on täydessä vauhdissa. Karsintoja pelataan kaiken aikaa. Keskiviikkona on Vermon toisen karsinnan vuoro. Vermon ensimmäinen karsinta pelattiin lokakuun alussa. Harri Hyvärinen ja Asko Korttila olivat ensimmäisen karsinnan kärkikaksikko ja nähdään Toton SM-kisan finaalissa, joka pelataan Vermossa lauantaina 11. marraskuuta Käpylä Grand Prix –päivänä.

Zeus Kemp voitti syyskuussa Vermossa.

20.10.2017 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:30 Vermon Toto65-ravit