Jonesy, Pikkukahveli ja Ratu Royale illan huippunimet

Keskiviikkoiltana nähtiin Vermossa hienoa raviurheilua ja upeita voittajia.

Toto65-pelin avauskohde oli Isokenkä ja samalla Kultadivisioonakarsinta. Voittajaksi juoksi helpon näköisesti vuoden 2014 Derbyn sankari Jonesy. Se meni johtoon runsaan 500 metrin jälkeen, hallitsi juoksua varmoin ottein ja tuli lopun alle kymppiä. Tuomas Korvenoja oli syystäkin tyytyväinen suojattinsa esitykseen. Jonesyn seuraava tähtäin on Suomen Mestaruudessa Derby-päivänä 3. syyskuuta

Kuninkuusraveihin aiemmin päivällä valitut Pikkukahveli ja Elias Intomieli antoivat näytteen vauhtivaroistaan ja nostivat lisää ”Kukkari-kuumetta”. Pikkukahveli voitti johdettuaan koko matkan, tehden samalla uuden ennätyksensä 22,3a. Elias Intomieli kiri toiseksi kelpo ajalla 22,9a.  Kuninkuusravit järjestetään Turussa puolentoista viikon päästä 29.-31.7.

Kolmevuotistähdessä EE-tamma Ratu Royale palasi voittokantaan kesäkuisen epäonnistuisen jälkeen. Rattailla oli Solvallan ennätysjuoksun ojastanut Salamakypärä  Olli Koivunen. Ennätystamma sai hyvän juoksun kolmannessa ulkoa ja sieltä se kiri hienosti hallittuun voittoon. Seuraava tähtäin on Tampereella ensi tiistaina juostava Tammakriteriumin karsinta, jonne valmentaja Vesa Santanen vie suojattinsa luottavaisin mielin.

Fast Cup -karsinnasta pääsivät Turun Kuninkuusravien sunnuntaina ajettavaan finaaliin Personal Trainer, Con Gas ja Red Finger.

Suosikit, Eeti, Bluehill’s Storm ja Personal Trainer voittivat omat Toto65-lähtönsä ja näin saatiin jälleen Jackpot sunnuntaille. Kuusi oikein rivi palautti 14,30 ja 5 oikein voitto-osuus n.  70.000  euroa jaetaan ensi sunnuntaina Vaasan Toto65-kierroksella.

  

Pikkukahveli ja Esa Holopainen antoivat viime näytön Kuninkuusraveihin

20.07.2016 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 09:30 Laser-kurssi
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 12:00 Tuusulan Harjoitusravit