Joni-Petteri Irri Kaustisilla pelaamassa Vermon Ravinuorten hyväksi!

The Clash of the TOTO-Titans II peliturnaus starttaa viime vuotisen mallin mukaan Kaustisilla lauantaina 22.2 klo 14. TOTOn SM-säännöillä pelattavaan turnaukseen osallistuu 20 kilpailijaa, joilla jokaisella on aloituksessa 1000 euron pelikassa. Mukana turnauksessa on Suomen parhaita TOTO-pelaajia sekä ravivalmentajia ja ohjastajia. Kilpailua voi seurata livenä TOTO-TV:stä sekä päivityksiä Kaustisen Twitteristä. Joni Petteri Irriä haastatellaan heti tapahtuman alussa klo 14.

Irri itse on jokunen vuosi sitten ollut mukana ravinuorten toiminnassa ja kilpaillut aktiivisesti sekä hyvällä menestyksellä poniraviurheilussa, joten nuorisotoiminta on hänelle hyvinkin tuttua. Vermon Ravinuorten pitkäaikaisin yhteistyökumppani Ravit-lehti tukee tapahtumaa ja myös mahdollistaa Irrin osallistumisen turnaukseen.

Vermon Ravinuorilla on tänä vuonna 15. toimintavuosi meneillään. Kaustisen turnauksesta mahdollisten Irrin voittojen myötä tulossa oleva hyväntekeväisyyspotti otetaankin Vermossa ilolla vastaan, sillä radan tulevat nuorten tapahtumat kuten huhtikuun P-ajolupakurssi, kesäkuun Kultakenkä-Poniravit ja kerhotoiminnan käynnistämissuunnitelmat nielevät varoja.

Ravinuoret luottavat Joni-Petterin asiantuntemukseen ja toivottavat paljon onnea peleihin, sillä vastassa on kovia luita. Ravit-lehdelle Vermon nuoriso lähettää lämpimät kiitokset tuesta!

Lue lisää www.ravia.fi.

Kuva Suomen Hippos/Ilkka Lukka

22.02.2014 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:30 Vermon Toto65-ravit