Jontte Boy, Venice ja Tekno Odin

Finlandia-päivään sisältyi kolme suurkilpailua ennen päälähtöä. Tuomas Korvenojan valmentama Jontte Boy hallitsi johtopaikalta tapahtumia Seppeleajossa. Ari Moilanen päästeli komean voittotuloksen 13,9a/2100 metriä. Vain Antonio Duo on tehnyt nopeamman voittotuloksen, joka oli 13,8. Ranch Nero nousi hienosti kakkoseksi. Souloyn tallin Serpillo Spin kesti vaativan reissun hyvin kolmanneksi.

Arvid Åvallin TammaDerbyssä Venice oli supersuosikki. Mika Forss joutui ajamaan avauspuolikkaan 06,5-kyytiä, jotta keulapaikka irtosi. Heikki Korhosen Venice kesti raastavan vauhdin ikäluokan kuningattaren arvolla ja piti varmasti ykköseksi ajalla 12,7a/2100 metriä. Cherry Chapstick nousi kuolemanpaikalle ja antoi hienon vastuksen. Callela Colibri sai myöhään kiritilaa, mutta ehti vielä kolmanneksi.

Erkon Pokaalissa saatiin yleisöönmenevä kamppailu, kun Norja-Suomi -maaottelua käytiin. Tuomas Pakkanen ajoi Camrilla ennakkoluulottomasti ja täysin oikein. Kun norjalaisihme Tekno Odin kiersi kuolemanpaikalle, Pakkanen ei luovuttanut keuloja. Tekno Odin sai yliotteen maalisuoralla ja liukui Öystein Tjomslandin ajamana ykköseksi ajalla 22,0a/2100 metriä. Apassi on pystynyt samaan vuoden 2004 Erkon Pokaalissa. Camrille kympin suoritus, samoin Pakkaselle, suomalaisvaljakko antoi kovan vastuksen ja hävisi vain kymmenyksen. Toinen norjalainen Tekno Jerken kiri kolmanneksi. Solvallan Elitkampeniin mielivä Rapin Aatos teki laukan jälkeen huiman juoksun ja nousi viidenneksi.

10.05.2014 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:30 Vermon Toto65-ravit