Jugador väsymätön Käpylä Grand Prixissä

Jugador kruunasi Harri ja Olli Koivusen loistolauantain voittamalla Käpylä Grand Prixin. Raumalaisen Talli In Tiimin voimahevonen paineli 2600 metriä aikaan 16,3 ja tienasi 10 000 euroa. Koivuset saivat juhlia myös Shadow Of Brisbanen voittoa.

One Break Broline otti KGP:ssä johtopaikan. Jugador tuli rinnalle, mutta keulaan ei ollut asiaa. Jugador sai vielä vastata William Birdlandin ohitusyrityksiin. Jugador kesti kaiken ja vyöryi keulaan jo viimeisellä takasuoralla. Loppusuora oli turkulaisen näytöstä. Viime vuoden voittaja Tir du Caux kiri kakkoseksi ja Star Martini kolmanneksi.

Finn-Tack Cup -finaali aloitti Toto76-kierroksen. Jukka Torvisen ajama Beat Of Love ampui keulaan. Keulapaikka vaihtui hetkeksi, kun Long Leg Lizzy kävi johtopaikalla. Anna Sulinin Beat Of Love haki uudelleen keulat ja porhalsi ylivoimaiseen voittoon. Three Dee Nodo kiri kakkoseksi. Suosikki Baby Beyonce ei ollut parhaimmillaan ja putosi voittotaistosta.

Wahlstén Salamakypärät -lähdössä nähtiin jännittävä loppusuoran kampailu. Arna Ruohomäen ajama ja Tapio Mäki-Tulokkaan valmentama Reverend Dred johti, ja rinnalle tuli Northern Trick. Iivari Nurmisen ohjastama ja isä-Anssin valmentama Northern Trick pinnisti ykköseksi. Reverend Dred oli hyvä kakkonen, ja varmisti Arna Ruohomäelle kokonaiskilpailun voiton. Niki Finnström sijoittui kakkoseksi ja Iivari Nurminen oli salamojen kolmas.

Wahlstén Salamakypärät, lopputulokset, 1) Arna Ruohomäki 123, 2) Niki Finnström 114, 3) Iivari Nurminen 112, 4) Toni Ripatti 89, 5) Kimi Pesonen 81, 6) Riku M Lindgren 78, 7) Tiina Mikkola, 8) Ayse Könec, 9) Niko Huuskola, 10) Sanna Kumantp, 11) Victor Björkroth, 12) Anu Penttilä.

10.11.2018 Uutiset >