Kaisa Toivonen ratavalmentajaksi

Vermon valmentajakaartin uusin tulokas on 30-vuotias Kaisa Toivonen, joka aloittaa Marko Hakkaraiselta vapautuneessa kuuden hevosen tallissa elokuun aikana.

-Ratatalli luo uusia mahdollisuuksia etenkin nuorten hevosten kanssa, joita on tallissa nyt mukavasti. Tallissa on käynnissä eräänlainen sukupolvenvaihdos, johon uusi tilanne sopii hyvin. Uuden tallin avaamisessa on toki monia haasteita, mutta uskon saavani tästä toimivan kokonaisuuden. Kovasti tehdään töitä, että saadaan homma toimimaan ja pärjätään, summaa Vermon tiimiin nyt liittyvä Kaisa Toivonen.

Vaikka Kaisa on ravivalmentajaksi vielä iältään nuori, on hän näyttänyt osaamisensa. Ratatallin lisäksi edelleen kotonaan Kirkkonummella tallin pitoa jatkava Toivonen on tullut vermolaisille tutuksi mm. pitkillä matkoilla menestyneellä Darth Vaderilla ja TammaDerbyn kakkosella Pearly Mermaidilla. Joroisista Etelä-Savosta kotoisin oleva Kaisa työskenteli ennen oman tallinsa perustamista Risto Airaksisella ja Tapio Perttusella. Omaa valmennustallia hän on pitänyt vuodesta 2007 alkaen.

Kaisa Toivosen yhteystiedot:

matkapuhelin 040 5133790

e-mail kaisa@toivosentalli.fi

kotisivu toivosentalli.fi

15.07.2014 Uutiset >