Katsastus Finlandia-päivän Seppeleajoon

Hienotasoinen Kolmivuotistähti keskiviikkona

Huhtikuu on varsinainen tarkkailukuukausi, tähtäimessä on Finlandia-päivä lauantaina 10. toukokuuta. Kuun ensimmäisenä keskiviikkona katsastettiin 4-vuotiaita Glenn Kosmos Memorialiin. Viime keskiviikon Isokengässä hevoset antoivat näyttöjä itse Finlandia-Ajoon. Keskiviikkona ovat viivalla 3-vuotiaat, näillä on tähtäimessä Seppeleajo.

Tulevan keskiviikon Kolmivuotistähti keräsi kahdeksan hevosen hienotasoisen joukon. E-P. Mäkisen Tilia’s Abraham löylytti ikätoverit viimeksi Teivossa, ja E-P on laittanut tiukasti tähtäimen Seppeleajoon. Korvenojan tallista marssii kisaan peräti neljä hevosta. Korvenojan varsat ovat aloittaneet kautensa mainiosti. Korven Fashion Duon voitokas 2-vuotiskausi (kaksi starttia, kaksi voittoa) päättyi täysosumaan Kasvattajakruunussa. Worldrecordsweeper on tuulennopea jenkki. Kotiradan Sahara Innuendo on luotettava rahankerääjä.

Kylmäveristen Tammasarja on illan toinen nimilähtö. Jouni Miettisen talli on vahvasti edustettuna. Kokeneet Kromi, B. Turolii, Oktaavia ja Aino-Ilona ovat takaa-ajajina. Saamme jälleen mukavan tuulahduksen tulevasta Porin kuningatarkilpailusta. Paljon on taas mielenkiintoista nähtävää Vermon Toto65-keskiviikossa. Omistajille ohjelmat ja vapaaliput lähtivät perjantain postissa.

Harmi's Frido, Seppeleajon voittaja 2013

11.04.2014 Uutiset >