Kausi päättyy ilmaisraveihin keskiviikkona 27.12., Neljä Kilometriä illan nimisarja

Vermon kausi päättyy ilmaisraveihin keskiviikkona 27.12., joissa perinteitä noudattaen ajetaan maratonmatka Neljä Kilometriä. Vermon vuosi on ollut huikea. Kuninkuusravit värittivät vuotta, ja on ollut suuri ilo saada tapahtumasta paljon positiivista palautetta. Kuninkuusraviprojekti on työtä, työtä ja työtä. Mutta kaikki siihen panostetut aika ja työ ovat olleet sen arvoista ja palkitsevia. Vielä kerran kiitos kaikille Kuninkuusraveissa mukana olleille!

Neljä Kilometriä on tänäkin vuonna mielenkiintoinen kilpailu. Antti Ojanperän valmentama Tir Du Caux valloitti marraskuussa Käpylä Grand Prixin, ja pitkä matka sopii. Tapio Mäki-Tulokkaan Star Martini voitti lokakuussa Vantaan Energian Voimaliigan. Keskiviikkona se hurjasteli ylivoimavoiton, joten kunto on rautaa. Markku Niemisen talliin on 2010-luvulla mennyt Neljän Kilometrin voitto kolme kertaa Buck Bokon toimesta. Niemisen tallin ase on tänä vuonna Harmi’s Frido.

Uusi kausi alkaa – palkinnot nousevat

Vaikka vuosi vaihtuu, niin Vermossa ravit jatkuvat. Ensimmäiset Toto65-ravit ovat vuorossa keskiviikkona 3.1. Tammikuu on vilkas, sillä Vermossa ajetaan peräti seitsemät ravit. Erinomainen asia on keskiviikon palkintotason nousu. Kokonaispalkintopotti nousee usealla tuhannella eurolla. Esimerkkinä voidaan todeta, että 3.1.-raveissa 3 000 euron ykkösellä ajetaan viisi sarjaa.

Tir du Caux valloitti Käpylä Grand Prixin. Kuva: Ilkka Nisula

21.12.2017 Uutiset >