Kausi päättyy keskiviikon ilmaisraveihin, perinteinen Neljä Kilometriä Toto65-päätöksenä

Vermon kausi päättyy perinteisesti. Maraton-lähtö Neljä Kilometriä-Vantaan Energian Voimaliiga kokoaa voimamenijöitä taistelemaan Toto65-päätöskohteen voitosta tulevana keskiviikkona.

Markku Niemisen talli on usein nähty Voimaliigan kärkikahinoissa. Matkaa on kierros enemmän kun ”tavallisissa” Voimaliigoissa, mutta Niemisen Buck Boko ja Harmis’ Frido jaksavat mennä ja kuuluvat taas suosikkeihin. Risto Airaksisen Costatantisoldi ja Tapio Mäki-Tulokkaan Global Kid ovat myös vantteria pitkän matkan juoksijoita. Buck Boko on voittanut Neljä Kilometriä vuosina 2012 ja 2013. Global Kid oli vuonna 2013 kolmas ja viime vuonna hopealla. Bullo Citrullo sijoittui toissa vuonna kakkoseksi. Todelliset stayerhevoset eivät ole hetken tähdenlentoja. Ne kestävät vuodesta toiseen.

Voittajabonukset

Fintoton Voittajabonuksista saadaan nauttia vuoden viimeisenä keskiviikkona. Toto65-pelin kohdelähdöissä on 2 000 euron bonus/lähtö. Voittajan pelaaminen on todella kannattavaa.

Joulukuun Toto65-hevosen äänestys

Vuosi päättyy ja samalla tietysti joulukuu. Se tarkoittaa sitä, että on aika valita Joulukuun Toto65-hevonen. Äänestäminen tapahtuu Vermon nettisivuilla.

Juhlavuosi alkaa – palkinnot nousevat – keskiviikon alkamisaika klo 18

Vermon uusi kausi alkaa heti vuoden ensimmäisenä keskiviikkona. Todella iloinen asia, että palkinnot nousevat. Kun tämän kauden päätösraveissa ajetaan yksi lähtö 3 000 euron ykkösellä, niin vuoden alusta 3 000 euron ykkösiä maksetaan kolmessa sarjassa. Ja pienin ykkönen on 1 500 euroa, kun se tänä vuonna on ollut 1 200 euroa. Ehkä odotetuin parannus on se, että ensi vuoden alusta palataan vanhaan palkintokaavioon, jossa kolmas ja neljäs palkinto sekä ylimääräiset palkinnot nousevat.
Uusi vuosi on Vermolla haastava, mutta myös kiehtova. Finlandia-Ajo juostaan toukokuussa ja Suuri Suomalainen Derby syyskuun alussa. Elokuun alussa Vermo järjestää Kuninkuusravit. Suomi täyttää 100 vuotta, suomenhevonen 110 vuotta ja suomalainen lämminverinen 60 vuotta. Ja Vermossa on raveja järjestetty 40 vuotta. Juhlaa ja juhlittavaa riittää.
Yksi iso muutos on myös se, että ensi vuoden alusta Toto65-keskiviikkoravien alkamisaika on klo 18. Toto65-peli käynnistyy neljännestä lähdöstä.

Buck Boko

23.12.2016 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 12:00 Nurmijärven Harjoitusravit
 10:00 Vermon etäpelit