Keskiviikkona Derbyn Talvisuosikki ja Valtra Sisusarja, lauantaina Espoon Palkinto, Voittajabonuksia jaossa

Vermossa ravataan tällä viikolla kahdesti. Keskiviikkona on vuorossa Toto65-ravit, ja lauantaina kilpaillaan Toto76-kamppailut. Lauantaina ajetaan Espoon Palkinto, jossa kohtaavat eliittitammat.

Keskiviikon ykkössarja on Derbyn Talvisuosikki. Monet ikäluokan kärkihevosista ovat vielä treenitauolla, ja kisassa on viisi hevosta. Vaikka hevosmäärä on pieni, niin lähtö on laadukas. Derbyn Talvisuosikki sai paikan Toto65-pelin avauskohteena.

Sisusarja on keskiviikon toinen nimisarja. Valtra palaa lähdön yhteistyökumppaniksi. 14 valjakkoa taistelee Valtra Sisusarjan voitosta.

Aikatauluissa pieniä muutoksia

Arki-iltojen profiiliravien aikataulut muuttuvat 1.3. alkaen. Jokaisen lähdön jälkeen tulee tarvittaessa normaaliverryttelyaika, ja peliaika on viisi minuuttia. Vermon osalta muutoksia tuli lähdön 5 (starttaa 19.35), lähdön 6 (19.55) ja lähtö 7 (20.15) starttiaikoihin.

Voittajabonuksia jälleen jaossa

Voittajabonukset palaavat jälleen maaliskuun ensimmäisille viikoille. Vermossa on tarjolla 2 000 euron Voittajabonus kaikissa Toto65- ja Toto76-lähdöissä. Nyt on voittajan pelaaminen todella edullista.

Tomac on yksi Derbyn Talvisuosikin suosikeista.

24.02.2017 Uutiset >