Keskiviikkona: Ensimmäinen Tammatähti suomenhevosille, Toto65-pelissä Jackpot

Vermo toimii tämän vuoden Kuninkuusravien isäntäratana elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. #matkallakunkkareihin –lähtöjä ajetaan lähes kaikkina keskiviikkoina. Jo keskiviikkona saadaan esimakua tulevasta Kuningatarkisasta.

Tammatähti ajetaan Toto65-pelin kakkoskohteena. Taruntuuli on ainoa, joka uskaltautui 60 metrin takamatkalle. Se on niin hyvä tamma, että ehtii voittotaistoon. Edempää starttaa monta nousevaa tammaa, joista erityisesti paalulta lähtevistä Meno-Miina, Tupla-Lilli ja Tähtisäihke ovat kovassa nousussa. Mielenkiintoista nähdä kevään ja kesän aikana, nouseeko joku niistä jo taistelemaan paikasta Kuningatarkilpailuun.
Toto-65-kierros käynnistyy lämminverivoltilla, jossa avoimen luokan hevoset starttaavat 20 metrin takamatkalta. Buck Boko on kova taistelija, joka näyttää viihtyvän mainiosti Vermossa. Matka on tällä kertaa lyhyt voimanpesälle, jonka taulussa näkyy voittoja 4100 ja 3100 metrin matkoilla. Valentin Laday ja Elit Sjöhammar ovat paaluhevoset, ja sarjamääritys sopii niille. Takahevosella voi olla kova työ ohittaa paalun kaksikkoa.

Toto65-pelissä Jackpot

Viime keskiviikkona Toito65-peli äityi tosi vaikeaksi. Jo viiden kohteen jälkeen tiedettiin, ettei kuusi oikein tuloksia löydy. Nyt pelataan Jackpotista. Tämän keskiviikon kuusi oikein tuloksille on ekstraa jaossa 88 277,80 euroa.

Buck Boko

13.01.2017 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:30 Vermon Toto65-ravit