Keskiviikkona hyvät Toto65-kohteet

Vermon kausi jatkuu tiiviinä. Ensi viikolla ajetaan sekä keskiviikkona että lauantaina. Kun edessä on Toto75-lauantai, niin alla olevan keskiviikon ilmoittautumiset aina arveluttavat. Riittääkö hevosia kumpaankin ja erityisesti keskiviikon tapahtumaan? Pelko oli turhaa, keskiviikon kisoista tuli hyvätasoiset. Hevosia riitti. Ilahduttavaa on, että pitkämatkalaisia on taas mukana.

Pohjois-Pohjanmaalta saapuu muutaman hevosen joukkue. Mauri Jaaran hevosia kilpailee harvoin Vermossa. Syyn ymmärtää hyvin, Bodenin rahakkaat sarjat ovat sopivan matkan päässä. Valiant Kemp on mukana Toto65-pelin päätöskohteessa, joka korkeatasoisena sai paikan taitelähtönä eli pelata voi niin Toto65- kuin Toto4-peliin. Klemolan talli on myös mukava saada Vermoon. Milady Leader haastaa Valiant Kempin.

Pentti Rantalan Ettan Ylivieskasta hakee finaalipaikkaa Levi Cupin karsinnassa. Pohjanmaalla hyvin menestyvä lainakuski Panu Ahonen istuu Ettanin rattailla. Pohjois-Karjalasta tulee Vixen. Markus Porokan ori kävi valloittamassa Valtra Sisusarjan elokuussa ja yrittää nyt uusia temppua. Sisusarja on jälleen varsinainen pelipähkinä. Aikatasoitus sotkee sopivasti lähdön voimasuhteita, eikä 3100 metrin matka tee ennakoimista ainakaan helpommaksi.

Vixen kävi valloittamassa Vermon elokuussa

03.10.2014 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 09:30 Laser-kurssi
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 12:00 Tuusulan Harjoitusravit