Keskiviikkona Toto65-ravit ja perjantaina Lounasravit

Vermon viikko jatkuu Elitloppetin jälkeen vilkkaana. Keskiviikkona ajetaan Toto65-ravit, ja viikko jatkuu perjantaina, jolloin on vuorossa viiden lähdön Lounasravit.

Keskiviikon Toto65-kohteissa juoksee täysi määrä hevosia. Toto65-pelin kolmoskohteeksi ja ensimmäiseksi Troikkalähdöksi valikoitui 9 800 euron ryhmä, jossa kirmaa monta viime aikojen menestyjää. Rohan, Pesco Velvet, Callela Kailash, Kiss My Turku, Bluehill’s Strom ja Misty Ray ovat kaikki pärjänneet hienosti.

Toto65-pelin päätöskohde on enintään 135 000 euroa voittaneiden kylmäveristen ryhmä. Hevosia ilmoitettiin aina karsittavaksi asti. Välkyn Muisto on kyvykäs, mutta myös epävarma. Sillä on keväältä kakkossija Karjalainen-ajosta. Tasainen joukko saa pelimiehet pohtimaan tosissaan.

Kaksarin muhkea palautus jatkuu läpi kesän

Kaksarissa on pitkin kevättä maksettu takaisin muhkea 85 prosenttia. Fintoto jatkaa kampanjaa koko kesän. Kaksarin pelaaminen on tuolla palautusprosentilla erittäin kannattavaa.

Lounasraveilla jatketaan perjantaina klo 12 – Vilja mukana

Vermon viikko jatkuu perjantaina, jolloin ajetaan viiden lähdön lounasravit. Tiivistahtinen tapahtuma alkaa klo 12, ja tunnissa lähdöt on ajettu. Aikaa kannattaa varata myös lounaalle. Vermon Raviliigahevonen Grainfield Fanny starttaa päivän neljännessä lähdössä. Jännitystä riittää kaikilla.

26.05.2016 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 09:30 Laser-kurssi
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 12:00 Tuusulan Harjoitusravit