Kiitos kaikille

Suomalainen raviurheilu näytti jälleen voimansa. Toto75-jackpotkierroksella tehtiin sellainen ennätysvaihto, että oksat pois. Tässä ei voi käyttää juttaurpilaismaista "ensiksi haluan kiittää.." -kommenttia, vaan Te kaikki teitte sen. Siitä kaikille KIITOS.

Kun kaikkien aikojen Toto75-jackpotraveja tehtiin, niin ainakin minulle tuli samanlainen fiilis, kun valmisteltiin ensimmäisiä Suomi-Ruotsi -raveja. Silloinkin oli koko raviurheileva Suomi mukana talkoissa. Näytetään niille ruotsalaisille, että täällä osataan järjestää ravit, markkinoida tapahtumaa ja vielä pelata ruotsalaiseen pooliin, sillä hengellä mentiin. Niin nytkin, viimeisen parin viikon aikana paukutettiin jokaisessa tuutissa ja jokaisen suusta viestiä, että nyt jos koskaan kannattaa ravipelejä pelata.

Ja vielä varmemmaksi vakuudeksi Toto75-taistelujen päälle ajettiin Turun Kasvattajakruunun karsinnat. Sekin tehtiin hymyssäsuin ja leppoisassa hengessä. Vaikka ymmärrän hyvin, ettei kaikilla ollut suunniteltua ja mukavaa, kun yhden päivän ravimatkasta tulikin kahden päivän reissu. Tätä positiivista henkeä ja positiivisia onnistumisia lajimme juuri nyt tarvitsee. Tsempataan yhdessä.

Timo Mahlamäki

24.11.2014 Uutiset >