Kolmivuotiaat värittävät Toto65-kierrosta

Kolmivuotiaat tuovat aina kevään mukanaan. Ensi keskiviikkona ajetaan ensimmäinen avoin 3-vuotislähtö. Seitsemän nuorta on mukana. Kasvattajakruunuvoittaja Mas Archie palaa kilparadoille. Emma Väreellä on mielenkiintoinen jenkkitamma Mariana, joka on Kanadassa painellut 13,3-tuloksen. Ratu Royale antoi näytteen hurjista vauhtivaroistaan viimeksi Teivossa, myös se on 13-aikainen tamma. Lahden kärkikaksikko Freelancer-Fountain Dynamite on mukana, Markku Niemisen isosta katraasta Por Nie Rock ja Callela Leonard tuovat varmasti väriä kisaan. Finlandia-päivänä ajetaan Seppele-ajo, ja ennen sitä on nuorille saatava startteja. Tämä lähtö palvelee mainiosti sitä tarkoitusta.

Toto65-peli päättyy lämminveristen ryhmään, jossa on luvassa tasainen taisto. Velvet Girl sai viimeksi tyytyä kolmossijaan kahden voittostartin jälkeen. Victor Quo Vadis on länsirannikon voittokone, mutta menestystä löytyy myös Vermosta. Star Martini kukisti viime keskiviikkona Classic St Patin. Airaksisen toinen hevonen Kentucky Love tunnetaan kovana menijänä. Harri Koivusen tallista tulee Matterazzi Bobin ohella toinen mielenkiintoinen ruotsalainen Ground Proximity.

Ensimmäisenä Troikkakohteena ajetaan enintään 65 000 euroa voittaneiden ryhmä. Kotiradan Costello on ollut vakuuttava kauden avausstarteissaan. Takarivin uloin lähtörata lienee vain pieni hidaste vahvalle oriille. Pispalan Santeri ja V.G. Vipori pääsevät matkaan loistopaikoilta, eikä Costello saa voittoa kumartamalla.

Ravitaksilla Espoonlahdesta Vermoon

Kevät tulee vauhdilla, ja raveista voi nauttia hyvässä säässä ja seurassa paikanpäällä. Ravitaksi tuo sujuvasti katsojia Espoonlahdesta Vermoon. Tilaa kuljetus Espoonlahden suunnalta Vermon raveihin Kajonilta puh. 050-559 1204. Menopaluun hinta on 10 euroa, joka sisältää myös pääsylipun.

Herkuttele Raviinissa ilman sisäänpääsymaksua

Maaliskuun alusta lähtien keskiviikkoina Ravintola Raviinissa ei ole ollut sisäänpääsymaksua ruokailijoilla. Tutustu Raviinin tarjontaan ja lähde katsomaan raveja paraatipaikoilta.

Mas Archie aloitti uransa voitolla Vermossa 2.9.2015

18.03.2016 Uutiset >