Köppinen viimeistelee Kunkkarikuntoa ensi keskiviikkona

Hallitseva ravikuningas ja Vermon sheriffi Köppinen starttaa ensi keskiviikon Toto65-pelin avauskohteessa. Köppisen fanijoukot toivottavat oriille menestyksekästä matkaa kohti Rovaniemen Kuninkuusraveja, jotka ajetaan heinäkuun viimeisenä viikonvaihteena.

Kun näitä keskiviikon raveja ajetaan, niin Kuninkuusraveihin valitut hevoset ovat jo selvillä. Kuninkuusravien päätoimikunta tekee valinnat juuri keskiviikkona 18.7. Vermon lähdöstä Köppinen ja Rapin Aatos ovat varmuudella kuninkuuskilpailuun ilmoitettavien joukossa. Edellä mainittu kaksikko starttaa Toto65-pelin avauskohteessa 40 metrin takamatkalta.

Kuningas ei ole ainoa klassinen suurkilpailuvoittaja keskiviikkona. Illan kahdeksannessa lähdössä starttaa Run For Royalty, joka viime syksynä valloitti Teivossa Kriteriumin. Vantaan Energian Voimaliigassa se saa vastaansa Pesiskimpan Carlemanin, Flynn Bokon, William Birdlandin, Grant Bokon ja kumppanit.

Salamakypäräläiset palaavat Vermoon Härmän ja Lahden kisojen jälkeen. Toki joukkue ajaa vielä sunnuntaina Mikkelissä, joten kolme kertaa on nyt kilpailtu muualla. Niki Finnström, Arna Ruohomäki ja Toni Ripatti muodostavat kärkikolmikon ennen Mikkeliä.

Kuningas Köppinen.

12.07.2018 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 12:00 Vihdin Harjoitusravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit