Kuningatar Vermossa

Pääkirjoitus 19.2.2014 ohjelmassa

Kevät ja ennen kaikkea kesä lähestyvät, vaikkei sitä aina säätilaa katsellessa uskoisi. Varma kevään merkki Vermossa on Kylmäveristen Tammasarja –lähtöjen käynnistyminen. Tänään ensimmäinen kisa ajetaan, ja voimme ylpeänä esitellä: Hallitseva ravikuningatar Marimin aloittaa kautensa.

Marimin seppelöitiin viime kesänä Kuopiossa kuningattareksi, rinnalla kuninkaana loisti Erikasson. Marimin valmistautuu viimeiseen kilpailukauteensa, ikää terästammalla on 15 vuotta. Marimin on vuosia ilahduttanut hienolla olemuksellaan ravikatsojia. Ravaaminen on aina ollut sujuvaa, ja sen helppous on ollut nautittavaa katseltavaa. Marimin on Ravuri isolla R:llä. Kuningatartitteliä Esa Heikkisen ja Terhi Haukivaaran silmäterä metsästi vuosia, ja oli varmasti tittelinsä ansainnut Kuopiossa.

Marimin saa ensimmäisessä Kylmäveristen Tammasarjassa vastaansa 11 kilpasiskoa. Tammasarjoilla jatketaan vielä maaliskuussa ja huhtikuussa. Touko-, kesä- ja heinäkuussa ajetaan Marttilan Tammasarjat avoimina ryhminä. Porin kuningatarkilpailu on kaikkien osallistujien tähtäimessä, ja Vermon tammakisat antavat paljon arvokasta tietoa valitsijoille. Vermon Kuninkuusravit järjestetään vuonna 2017. Marimin ei enää kilpailijana ikänsä puolesta niihin pääse, mutta toivottavasti tammasarjojen nuorempia osallistujia juoksee Stadin Kunkkareissa.

Ideal du Point tammikuun Vermon Toto65-hevonen

Tänä vuonna yleisö pääsee äänestään Toto65-lähtöjen voittajista kuukauden Toto65-hevosta. Ensimmäinen yleisöäänestys sai hyvän vastaanoton, ja maailmanhistorian ensimmäinen Toto65-hevonen julkistettiin ja palkittiin viime keskiviikkona hyvässä yhteistyössä RaviTV:n eli Vermon Kutosen kanssa.

Ravitalli Pia Huusarin kasvattama ja omistama Ideal du Point sai 78 ääntä annetuista 254 äänestä. Pia Huusari pokkasi palkinnot RaviTV:n suorassa lähetyksessä. Onnea Ideal du Pointille ja taustajoukoille.

Ideal du Point antoi heti ajattelemisen aihetta myös helmikuun valinnoille. Vakio-ohjastaja Ari Moilanen karautti Ideal du Pointilla komean voiton. Helmikuun äänestys Vermon nettisivuilla www.vermo.fi alkaa, kun helmikuun viimeinen Toto65-päivä on ajettu.

Tervetuloa Vermon Toto65-keskiviikon ilmaisraveihin

Timo Mahlamäki

14.02.2014 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit