Kuningatarehdokkaat 3100 metrin matkalla

A.V. Marttilan Tammasarja – Turun Kuninkuusravit –kisan kolmas ja viimeinen lähtö ajetaan ensi keskiviikkona. Matkana on 3100 metriä, ja tämä on tärkeä näytönpaikka, kun suunnitellaan menoa kuningatarkilpailuun.

Hallitseva ravikuningatar Saaga S on ollut kova nimi myös tämän vuoden Marttila-sarjassa. Toukokuussa ajetussa 2100 metrin kisassa tuli voitto. Kesäkuussa ajettiin mailin matka. Siinä Carmela oli niukasti parempi. Stayermatkalle Saaga S lähtee ykkösradalta. Pyrähtävätkö nopeat avaajat lähtökiihdytyksessä ohi? Ja mikä on Matti Nisosen taktiikka? Sen näemme Toto65-pelin vitoskohteessa.

Keskiviikon Toto65-pelin varmaksi ennakoidaan ainakin Vermon käsiohjelman vihjeissä Saaga S:ää. Tasaisia ja tasokkaita kohteita on tarjolla, joten pohdittavaa riittää.

Suomen raviväki suuntaa matkansa heinäkuun viimeisenä viikonvaihteena Turkuun. Valmistelut Metsämäessä ovat kiihkeimmillään. Vermo on Kuninkuusravien isäntänä vuoden päästä. Jo niiden valmistelu ja ennakointi näkyvät vermolaisten arjessa. Kuninkuusravit järjestetään Vermossa elokuun ensimmäisenä viikonloppuna 2017.

Saaga S juhlinnan kohteena Joensuussa.

01.07.2016 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 12:00 Nurmijärven Harjoitusravit Vermossa
 10:00 Vermon etäpelit
 09:30 Laser-kurssi
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit