Kuningatarkandidaatit A.V. Marttilan 3100 metrin kisassa, Mascate Match opetuslähdössä klo 17.40

Nyt on säpinää Vermon kesäkeskiviikossa. Rovaniemen Kuninkuusravit – A.V. Marttilan Tammasarja ajetaan 3100 metrin matkalla. Tämä on yksi tärkeimmistä näytönpaikoista, kun kuningatarkandidaatteja valitaan Rovaniemelle. Säpinä alkaa jo ennen varsinaisia kilpailutapahtumia. Raviliiga – Travliga HIFK:n Mascate Match juoksee opetuslähdössä, ja katsomossa riittää jännitettävää.

Valmentaja Pekka Korpi ajaa itse Mascate Matchia. Mukana on kaksi tallikaveria Najim ja Qvidja’s Aapo. Mascate Match on nähty radalla pariin otteeseen, esittelynvetäjänä ja näytöshiitillä, ja otteet ovat olleet lupaavannäköisiä. Nyt saavat sadat raviliigalaiset kannustaa hevostaan ensimmäistä kertaa ”virallisessa” lähdössä. Mascate Matchin liigakortilla on ilmainen sisäänpääsy tämän illan raveihin.

Kun näitä keskiviikkoraveja ajetaan, Rovaniemen Kuninkuusraveihin on aikaa kaksi ja puoli viikkoa. 3100 metrin matkalle starttaa hieno joukko Rovaniemelle pyrkijöitä. Saaga S valloitti viime vuonna Vermossa kuningatartittelin kolmannen kerran. Tähtäimessä on neljäs titteli heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Huimariina on rautaisessa vedossa, Hetviina on noussut kuningatarehdokkaiden joukkoon, Rovaniemen oma Topmar on erittäin kyvykäs. Entäs sitten Marj-Lovviisa, Vieskerin Virva, Vilma Lyydia ja kumppanit. Lähtö on todella korkeatasoinen ja sai paikan ensimmäisenä Troikkakohteena.

Veikkaa Rovaniemen Kuninkuusravit – A.V. Marttila –lähdön voittaja ja voita VIP-liput Kunkkareihin

Marttilan Tammasarjassa on paljon pelissä, niin radalla kuin katsomossa. Totohallin infossa on jaossa veikkauslipukkeita. Veikkaa Marttilan lähdön voittaja ja palauta lipuke infoon ennen viidennen lähdön tapahtumista. Oikein vastanneiden kesken arvotaan VIP-liput Rovaniemen Kuninkuusraveihin.

Saaga S

Mascate Match ja Pekka Korpi Finlandia-päivänä.

05.07.2018 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 12:00 Vihdin Harjoitusravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit