Kuninkuusravien ylijäämäruoka hyväntekeväisyyteen!

Kuninkuusraveissa nautitaan hyvästä ruuasta ja juomasta ja koska laadukasta ruokaa, jota väistämättä jää yli, ei haluta heittää roskikseen niin ruoka lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.
- Teemme yhteistyötä espoolaisen Raitin Pysäkin kanssa ja he tulevat noutamaan maanantaina 7.8 kaiken hyvän ja edelleen käyttökelpoisen ruuan uudelleenkäyttöön, kertoo Vermon ravintolatoiminnasta vastaavan Sunborn Catering Oy:n keittiöpäällikkö Kristian Karnell.
Kyseeseen tulevat lähinnä kylmäketjussa olleet lihat ja kalat sekä salaatit.
- Toivottavasti se, että nyt Kuninkuusraveissakin toteutetaan ylijäämäruuan hyödyntäminen näin, kannustaa entisestään myös muita isoja tapahtumia olemaan mukana tällaisessa toiminnassa. Kysehän ei ole pelkästään ruuasta ja sen kierrättämisestä vaan laajemmin koko maailmaakin koskettavasta asiasta, jossa jokaisen tehtävä olisi pyrkiä omalta osaltaan vähentämään hiilijalanjälkeä mahdollisuuksien mukaan, Karnell jatkaa.
Raitin Pysäkki Espoon Leppävaarassa sijaitseva kaikille avoin matalan kynnyksen kohtaamispaikka, avoin kansalaiskahvio, lukusali ja paljon muuta.
- Olemme erittäin iloisia tästä yhteistyöstä. Saamme normaalisti kaupoista ylimääräistä ruokaa, jota jaamme tiistaisin ja torstaisin vähävaraisille joten tämä Kuninkuusraveista tuleva ruokakin on tarkoitus jakaa ensi maanantaina vähävaraisille. Ruuat menevät siis hyvään tarkoitukseen köyhille, kertoo Raitin Pysäkin edustaja Eero Laasonen.

31.07.2017 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 12:00 Tuusulan Harjoitusravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit