Lauantain suurkilpailut: Käpylä Grand Prix ja Derbyn TammaChampion

Käpylä Grand Prix –lauantai on yksi vuoden kohokohdista Vermossa. Tänä vuonna suurkilpailuparina ajetaan LVI Vallo Derbyn TammaChampion. Iltapäivää värittää myös MTV Sport Salamakypärät –kilpailusarjan päätösosakilpailu.

Käpylä Grand Prixin voittajat ovat neljänä viime vuotena tulleet takamatkalta. Vuoden 2014 sankari oli Bret Boko, joka jahtaa ykköstä myös tänä vuonna. Bret Bokon ohella ainakin Express Duo, Venice ja Workout Wonder ovat kovia takamatkalaisia. Paalulla on kuusi hienosti menestynyttä pronssidivisioonalaista. Mountain Cleaver teki juuri tuloksekkaan turneen Ruotsiin ja on myös vahva ehdokas voittajaksi
lauantaina.

Raviliigahevoset Golden Luxi ja Grainfield Fanny mukana - raviliigakorteilla ilmainen sisäänpääsy

Derbyn TammaChampionissa  ikäluokan isovoittosummaiset Callela Ladyboss, Arctic Passion ja Arctic Helen ovat viivalla. Lolo Lee, Red Finger ja Backspin ovat nousseet tällä kaudella ikäluokan tähdistöön. Killerin Raviliigahevonen Golden Luxi ja Vermon oma Grainfield Fanny eli Vilja ovat varmoja kilpailijoita ja ilahduttavat isoa omistajajoukkoa.
Käpylä Grand Prix ja Derbyn TammaChampion päättävät Toto76-kierroksen. Suomen Toto76 on nyt mainiossa välissä, kun Ruotsissa ei ole Jackpotia, ja lauantain kierros pelataan vielä Norjaan, Bjerkessä on yhteiskierros.

MTV Sport Salamakypärät – kilpailusarjan viimeinen osalähtö

Oppilaiden tai kuten nykyään hienosti sanotaan kokelaiden MTV Sport Salamakypärät –kilpailusarja on värittänyt Vermon, ja kerran myös Härmän, kilpailutoimintaa. Lauantaina ajetaan sarjan päätöskilpailu. Kokonaiskilpailun kahdella parhaalle on luvassa Pariisin matkat Prix d’Ameriqueen.

Vuoksenmaan ja Hyvösen vihjetilaisuus, voittajahevosten taustavoimat juhlimaan podiumille

Perinteinen vihjetilaisuus järjestetään totutusti klo 13.30 podiumilla. Jorma Vuoksemaan ja Lauri Hyvönen käyvät läpi iltapäivän Toto76-kohteet.
Voittaminen on aina juhlan paikka, erityisesti raveissa. Voittajahevosten taustavoimat ovat tervetulleita juhlimaan podiumille.

Vermon Ravikoulun avajaiset ja Erkki Rajakosken rahaston apurahojen jako

Vermon Ravikoulun avajaisia vietetään lauantaina. Tapahtuma alkaa jo klo 10. Nyt koko perheen voimalla tutustumaan ravikouluun. Viidennen lähdön maaliintulon jälkeen on vuorossa Erkki Rajakosken rahaston apurahojen saajien julkistaminen.

Bret Boko on Vermon menestyjä.

17.11.2016 Uutiset >