Loistoravit tulossa Suomi-Ruotsi-päivänä

Yli 80 ruotsalaishevosta ilmoitettiin

Suomi-Ruotsi75-yhteiskierroksesta on tulossa loistavatasoinen ravipäivä ensi viikon lauantaina. Ruotsalaishevosten alustava ilmoittautuminen oli tänään perjantaina. Länsinaapurista ilmoitettiin yli 80 hevosta kamppailemaan Finnkampen-hengessä.

-Olemme erittäin tyytyväisiä ST:ssä, kun Vermoon ilmoitettiin näin runsaasti hevosia. Mukana on aivan uusia ja ensikertalaisia Vermoon tulijoita, joten kiinnostusta on. Lähdöistä tulee varmasti pelillisesti hienot, Ruotsin keskusjärjestön ST:n kansainvälisten asioiden kilpailutoimen vastaava Mattias Stenby kertoi.

Ruotsalaisen mallin mukaisesti ilmoittautuneiden hevosten nimiä ei voi kertoa ennen sunnuntaita. Jo ennakkoon kantautuneiden lehtitietojen mukaan kultadivisioonassa nähdään Suomen ässä Womanizer S ja Ruotsista hurjaan lentoon virinnyt Petri Salmelan B.W.L. Champion.

Tunnetuista ruotsalaiskuskeista ovat varmuudella paikalla Björn Goop, Jorma Kontio, Jörgen Westholm ja Peter Ingves. Nuoremman polven ohjastajista mukaan tulevat Anders Svanstedt, Ville Nisonen ja kovasti otsikoissa viime viikkoina ollut Tino Ärling. Ville Nisonen sai ammattivalmentajalisenssin voimaan tänään perjantaina, joten hevoset juoksevat jo Nisosen nimissä Vermossa.

Yhteiskierros ajetaan Vermossa lauantaina 7. joulukuuta, ja ensimmäinen lähtö starttaa kello 13.45. Toto75-peissä voi yhdellä täysosumalla voittaa jopa kaksi miljoonaa euroa. Lähtölistat valmistuvat sunnuntaina.

29.11.2013 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 12:00 Tuusulan Harjoitusravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit