Maailman paras kylmäverinen Erkon Pokaaliin

Tekno Odin ensi kertaa Suomessa

Finlandia-päivästä on tulossa ravijuhla vailla vertaa. Maanantaina Vermon toimisto sai todellisen ilosanoman, kun maailman paras kylmäverinen Tekno Odin ilmoitettiin Erkon Pokaaliin. Omistajaportaan Elfinn Edvartsen vahvisti Tekno Odinin kevään kilpailuohjelman Bjerken urheilujohtaja Arnlioth Heltbergin kautta. Tekno Odin kilpailee pääsiäisenä Klosterskogenissa. Erkon Pokaali Finlandia-päivänä on Klosterskogenin jälkeen seuraava suurkilpailu.

Tekno Odin on vasta 6-vuotias, mutta ura on jo nyt aivan huikea. Tekno Odinin on sanottu olevan seuraava Järvsöfaks. Norjan Kriteriumin 3-vuotiaana sekä Norjan ja Ruotsin Derbyt 4-vuotiaana voittanut Tekno Odin juoksi jo viime kaudella 5-vuotiaana avoimissa lähdöissä. Oslo GP –päivän kylmäverilähdön ja Elitkampenin ykkössijat ori otti kokeneempien seuratessa takana.

Suomalaiset saavat ensimmäisen kerran nähdä Tekno Odinin livenä Erkon Pokaalissa. Tekno Odinin olemuksesta huokuu huippu-urheilijan meno ja meininki. Suomenhevoset saavat hyvän kuntomittarin ennen Elitloppet-viikonlopun Elitkampenia.

Finlandia-Ajo juostaan uudella paikalla, lauantaina toukokuun 10. päivä. Vain kaksi viikkoa ennen Elitloppetia. (Kuva: Claes Kärrstrand)

24.03.2014 Uutiset >