Millstone's Vividille Voimaliiga, Jetsulle Sisusarja

Valmentajailta väritti Vermon keskiviikkoa. Vantaan Energian Voimaliiga oli ensimmäinen nimisarja. Lauri Uustalun valmentama Millstone's Vivid sai Emma Väreeltä tarkan juoksun. Tamma kiri terävästi ykköseksi ja teki tuloksen 17,5/3100 metriä. Club Nord Star kesti johtopaikalta hyvin kakkoseksi. Fine By Me nousi lopulta johtohevosen rinnalle ja kesti kolmanneksi.

Valtra Sisusarja oli Voimaliigan tavoin hieno kilpailu. Vennelmon Varma ja Morison ravasivat kärkiparina. Teemu Okkolin kannusti Jetsun kolmatta rataa pitkin rinnalle. Kolmikko taivalsi pitkään rinnakkain, ja uloimpana kiertänyt Jetsu oli vahvin. Se eteni ykköseksi ajalla 30,6/3120 metriä. Morison kesti hienosti kakkoseksi. Pälvi Tuttu kiri kolmanneksi.

Joni--Petteri Irri oli illan ohjastajanimi. Hän ajoi kaksi Toto65-voittoa. Better Boss oli paras Toto65-pelin avauskohteessa ja Black Ice Boost päätöskohteessa. Lisää hunajaa tuli Irrin talliin montélähdössä. Tuija Irrin valmentama ja Joni-Petteri Irrin omistama Licence Holder oli ykkönen Jenni Kaijan ohjastamana.

28.02.2018 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 12:00 Tuusulan Harjoitusravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit