Naisten Ilta ja Roosa nauha –kampanja, hienotasoiset Toto65-ravit

Marraskuu käynnistyy Naisten Ilta –teemaraveilla. Ilta on yksi Vermon odotetuimmista. Ilmoittautuneita on jälleen iso määrä. Roosa nauha –lähtö kuuluu myös illan ohjelmaan. Naisten Ilta alkaa tutustumisella Eläinklinikka Equivetin toimintaan. Equivetissa hoidetaan hevosten lisäksi myös pienempiä lemmikkejä. Kun tallialueelta palataan Raviiniin Maarit Jantunen antaa ”vinkkejä arjen pukeutumiseen”. Ilta sujuu Totopelien ja ravien seuraamisen parissa ja ruokaillen buffet-pöydästä.

Lähtö seitsemän on Roosa nauha –lähtö

Vermo tukee Syöpäsäätiön Roosa nauha –kampanjaa. Vermo on hankkinut kaikille Toto65 –lähtöjen hevosen omistajille Roosa nauhan, jonka saa sisäänkirjoituksesta. Lisäksi osa lähdön 7 tuotosta lahjoitetaan kampanjaan.
Roosa nauha -kampanjalla on tuettu rintasyövän vastaista työtä Suomessa vuodesta 2003. Työ jatkuu yhä, sillä rintasyöpä on Suomen yleisin syöpä – siihen sairastuu vuosittain yli 5000 naista.
Roosa nauha –keräyksen symboli on roosan värinen silkkinauha. Koko nauhan myyntihinta lahjoitetaan Syöpäsäätiölle suomalaisen syöpätutkimuksen ja neuvonnan hyväksi.

Tulinen maili aloittaa Toto65-pelin

Illan Toto65-kohteet ovat jälleen hyvätasoiset. Kierros alkaa mailin ryhmällä. Ypäjä Hereiam kävi hakemassa voiton Bergsåkerista ja on suosikki. Ainakin Broidi, April Sisu, Lovetown ja Viking Bagger tarjoavat tiukan vastuksen. Kolmoskohteena ja illan ensimmäisenä Troikkalähtönä ajetaan enintään 48 000 euroa voittaneiden ryhmä. Black Dunnock on loistanut ja voittanut kahtena edellisenä keskiviikkona Vermossa, molemmilla kerroilla yllättäjänä. Nyt Voittajakerroin laskee varmasti alle 10. Toto65-pelin päätöskohde on lämminveristen ykkössarja. Arvontakone heitti Jaqueline Mon Amin, Valentin Ladayn ja Velvet Girlin takariviin. Joko nyt Victory Pilot palaa voittokantaan?

Black Dunnock hakee kolmatta peräkkäistä Vermon voittoa.

01.11.2016 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:30 Vermon Toto65-ravit