Nuorten esiinmarssi jatkuu sunnuntain ilmaisraveissa

Nuorten Sarjassa 13 lupausta, ravit alkavat klo 17.30

Keskiviikkona saatiin esimakua kauden 3-vuotisikäluokan iskukyvystä, kun Tuomas Korvenoja päästeli Oliwer Hipillä ja Jontte Boylla 1.15-alkuiset voittotulokset. Sunnuntaina Vermon kaviouralla kilvoittelee monta hienoa 3-vuotiasta lämminveristä.

Heti avauslähdössä viivalla on neljä 3-vuotiasta. Korven tallista aloittaa Arctic Mucles, jota voidaan pitää siniverisenä. Isä on siitosjätti Muscles Yankee. Ja emä on Photon, joka teki huikean kilpailu-uran. Photon sijoittui kakkoseksi sekä Kriteriumissa että Derbyssä ja voitti SM-kisan.

Kolmivuotiaiden Nuorten Sarja houkutteli 13 tulevaisuuden lupausta. Mukana on ihan aloittelijoita sekä jo muutaman kerran kilpailleita. Kari Lehtonen tuo takamatkalle Man In Blackin, joka 2-vuotiaana kävi Uumajassa hakemassa kakkossijan. Tuomas Korvenojalta tulee Broidi.

Sunnuntai-illan nimilähtönä ajetaan myös suomenhevosten Monté SM-karsinta. Illan pääpeli on Toto4, joka päättyy hienotasoiseen mailin ryhmään, taisteluparina on Next Top Model ja North Leader. Vermon sunnuntaikisat alkavat klo 17.30.

28.03.2014 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 12:00 Nurmijärven Harjoitusravit
 10:00 Vermon etäpelit