Porin Kuninkuusravit keskiössä Vermon Toto65-kierroksella

A.V. Marttilan Tammasarja – Porin Kuninkuusravit –lähtö kerää jälleen valtakunnan parhaat tammat Vermoon. Keskiviikkona katsastetaan, miten sujuu meno mailin kisassa. 1609 metrin matka aloittaa Kuninkuusravien sunnuntaipäivän, joten paljon pelissä.

Marttilan Tammasarjaan ilmoitettiin hevosia runsaasti. Aino-Ilonalla on kaksi kakkossijaa alla tammalähdöistä. Joka nyt on voiton vuoro? Annamari Sipilän ja Tomi Saarisen tallista tulee kova kaksikko Hopihopi-Vislakka. Hopihopi voitti ensimmäisen Marttila – Porin Kuninkuusravit –lähdön toukokuussa. Jouni Miettisen menestystallista starttaa myös kaksi hevosta. Vaiva ja Kemun Tutu ovat tammojen kärkeä. Ja mitä tekee Saaga S, sen tulinen spurtti Mikkelissä oli hienoa nähtävää. Loistolähtö, joka nostaa edelleen säpinää kohti Porin kuningatarkilpailua.

Suomenhevoset ovat Vermon keskiviikossa pääosissa. Toto65-kierros alkaa hyvätasoisella Eri-Aaronin Patsaskilpailulla, siinä yhteistyökumppanina toimii Uudenmaan Hevosenomistajat -yhdistys.

Osallistu yleisöarvontaan

Yhteistyö Porin Kuninkuusravien ja Vermon välillä jatkuu tiiviinä. Myös näissä keskiviikkoraveissa Vermon katsojat pääsevät osallistumaan arvontaan, jossa paras palkitaan Kuninkuusravien VIP-lippupaketilla.

17.06.2014 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 12:00 Vihdin Harjoitusravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit