Ratsastajaravit keskiviikkona

Suomen Ratsastajainliitto, Suomen Hippos, Hippolis ja Vermon ravirata toivottavat kaikki tervetulleiksi Ratsastajaraveihin. Vermon Ravikoulu ja Salamakypärät ovat myös menossa mukana.

Ratsastuksen harrastajille tarjotaan keskiviikkona erinomainen ja helppo mahdollisuus päästä tutustumaan raviurheilun maailmaan. Ennakkoilmoittautuneet kokoontuvat klo 16.00 Vermon pääsisäänkäynnin luona, ja siitä matka alkaa. Ravintola Ravillassa nautitaan tervetuliaismaljat ja kuullaan tervetuliaispuhe. Laura Ruohola haastattelee Emma Värettä ja Karita Kotikulmaa. Emma kertoo raviohjastajan valmentautumisesta ja valmistautumisesta ravikilpailuihin. Karita puolestaan valottaa ratsastajan valmentautumisesta. Karita Kotikulma on kouluratsastuksen aluevalmentaja.
Klo 17.20 on vuorossa Tandemlähtö. Salamakypäräohjastajat toimivat apuohjastajina. ”Varsinaiset” ohjastajat arvotaan Ratsastajaraveihin saapuneiden vieraiden joukosta.
Ravien aikana on mahdollisuus käydä tutustumassa Vermon Ravikouluun. Aikaa on myös varattu keskusteluihin raviohjastajan ja ratsastajan valmentautumisesta. Kun kerran raveissa ollaan, niin peliopastusta on myös tarjolla. Ravillassa on ennakkoon ilmoittautuneilla mahdollisuus á la carte –ruokailuun 20 prosentin alennuksella. Vermo toivottaa viihtyisää iltaa Ratsastajaraveihin saapuneille.

Keskiviikkona on kaviouralla odotettavissa entistä tiukempia taistoja, kun lähtöjen palkinnot ovat huippuluokkaa. Yksi illan huipennuksista on lähtönä 7 ajettava Karanor Teräsmiesliiga. Pitkä 3100 metrin matka vaatii hevoselta stayerominaisuuksia ja ohjastajalta malttia ja harkintaa. Monta viime viikkojen menestyjää Jamie Hynemanin ja Newport Brodden johdolla on kisaamassa. Hieno lähtö sai paikan illan ensimmäisenä Troikkakohteena.

Elokuun Toto65-hevosen arvonta päättyy tiistaina 12.9. klo 24. Keskiviikkona julkistetaan ja palkitaan voittaja heti kolmannen lähdön maaliintulon jälkeen.

Jamie Hyneman voitti Finn-Tack Fast Cup -finaalin Derbypäivänä.

11.09.2017 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit