RaviTV muuttaa muotoaan

Keskiviikon Vermon Toto65 Kutosella klo 19.30-21.00

RaviTV muuttaa muotoaan!

Joka keskiviikko Vermon Toto65-raveista nähtävä suora tv-lähetys uudistuu ensi viikolla. Tällä hetkellä RaviTV on Kutosen yksi katsotuimmista ohjelmista. Ohjelma kerää viikottain noin 30-50 000 katsojaa. Uusi ohjelma-aika on 19.30-21.00 eli puoli tuntia aiempaa tiiviimpi. Nyt tehtävät muutokset tekevät ohjelmasta dynaamisemman kuitenkin niin, että kaikki kuusi lähtöä nähdään kokonaisuudessaan: kaksi ensimmäistä pienellä viiveellä ja neljä viimeistä suorana. Suorana näytettävien lähtöjen välillä nähdään totutusti lämmittelyjä ja pruuveja, mutta myös paljon muuta ajankohtaista, syventävää ja viihdyttävää sisältöä. RaviTV pyrkii käsittelyssään pääsemään yhä lähemmäs itse hevosta ja toimintaa siirtämällä lähetyksen pääpisteen tallialueelle.

- RaviTV on tärkeä osa kanavan kotimaista tuotantoa, ja tuoreilla muutoksilla vahvistamme ohjelmaa entisestään, Kari Loman SBS Discovery TV:ltä toteaa.

- Keskiviikon pelimyynnin kasvattaminen on primääritavoitteemme ohjelmaa uudistaessa ja ohjelman runkoon tehtävät muutokset tekevät tämän mahdolliseksi. Laadullisesti otamme myös harppauksen eteenpäin ja uskomme hyvien katsojalukujen kumuloivan myyntiä jatkossa paremmin, sanoo Fintoton kehitysjohtaja Pertti Koskenniemi.

Uusia kasvoja ja vanhoja tuttuja

Jatkossa RaviTV:n juontajana nähdään Sara Perttunen. Sara on tuttu näky ravien tv-lähetyksissä, ja hänen iloisella otteellaan käsitellään jatkossa keskiviikon Toto65-ravit. Ohjelma säilyttää vankan asiantuntemuksen ja pelistudiossa tullaankin näkemään alan toimijoita laaja-alaisesti. Pelistudiota luotsaa mm. Jere Törmänen. Hänen rinnallaan tullaan näkemään tuttuja kasvoja Kari Lähdekorven johdolla. Selostajana jatkaa Marko Lähteenmäki. Tallitoimittajat poimivat jatkossakin kaikki tärkeimmät haastattelut ja kommentit niin radan varrelta kuin tallialueeltakin.

Uusiutunut RaviTV 5.3. alkaen keskiviikkoisin Kutosella klo 19:30!

Story of Sportsin tiedote

01.03.2014 Uutiset >