Saaga S hurmasi Marttilan Tammasarjassa, Backspin Derbyn Tammasuosikki

A.V. Marttilan Tammasarja - Turun Kuninkuusravit -lähdössä nähtiin hieno kaksinkamppailu. Hallitseva ravikuningatar Saaga S rummutti rinnalla, ja Carmela vastasi sisäpuolella. Maalisuoralla Matti Nisosen ajama ja Ilkka Pyysalon valmentama Saaga S sai yliotteen ja paineli ykköseksi ajalla 22,9a/2100 metriä. Tulos jää vain kymmenyksen Mariminin SE-ajasta. Carmela taisteli leijonanlailla on valmis Turun Kuningatarkisaan. Hieno esitys myös Seppo Suurosen tammalta.

Keulaan ja kukat. Se oli Iikka Nurmosen taktiikka Backspin kanssa Derbyn Tammasuosikissa. Hannu Isotalon valmentama Backspin veti kovalla vauhdilla ja paineli ykköseksi ajala 14,2a/2100 metriä. Tehopollet Ay on Tammasuosikin kasvattaja ja omistaja. Proud Sally kiri kakkoseksi.

El Dirtyman hallitsi Eläinklinikka Equivet Cupin finaalia. Hurjasssa voittohurmiossa ajava Mika Forss kaasutti kärkeen. Elina Laakkosen valmentama El Dirtyman paineli helposti ykköseksi. Toinen karsintavoittaja Sahara Headlong nousi kakkoseksi.

Sisusarjassa käytiin kiivas loppusuoran kamppailu. Mika Forssin ajama ja Sanna Päivikkeen valmentama Vieskerin Virva kurkotti ykköseksi ohi johtaneen Suolan. Antin Onni nousi vielä samaan rintamaan ja otti kolmostilan.

MTV Sport Salamakypärät -kokelaslähdössä Niko Riekkinen sai juhlia uransa avausvoittoa. Riekkinen tarjosi tarkan juoksun Prince Albertille, joka kiri varmasti ykköseksi ja toi Korven tallilla illan toisen täysosuman, Carlos La Renta oli tallin ensimmäinen voittaja. Olli Koivusen ajama Callela Kailash kiri kakkoseksi ennen Hennan Halmeen ohjastamaa Tyson Fleaa.

Backspin on Derbyn Tammasuosikki

18.05.2016 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 09:30 Laser-kurssi
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 12:00 Tuusulan Harjoitusravit