Seabiscuit vei Helsinki-ajon ja ravasi Finlandiaan

Vuoden 2017 Helsinki-ajo sujui täysin Seabiscuitin hallinnassa. Jukka Torvinen ajoi Ivar Holmlundin valmennettavan keulaan, ja homma oli sillä selvä. Seabiscuit irtosi vakuuttavasti muista ja voitti ajalla 12,5a/1609 metriä. Seabiscuit sai kutsun Finlandia-Ajoon. Propulsion ja Venice ovat aiemmin kutsutut.

Jarno Kauhasen Workout Wonder palasi tauolta ja kiri terhakkaasti kakkoseksi, loistava kauden avaus. Amazing Soul seurasi hienosti kolmanneksi.

Valiodivisioonafinaalissa kotiradan Köppinen jyräsi ykköseksi. Jyrki Korhosen suojatti näytti, että huippukunto on jälleen löytynyt. Ari Moilanen istui rattailla. Polara otti kakkostilan.

Pauli Raivion Tähen Toivomus oli avauskohteessa kuolemanpaikalta omaa luokkaansa. Henri Bollström sai nauttia kyydistä. Ekin Toive oli mukana hurjassa 1.16-vauhtisessa avauksessa, mutta jaksoi kiriä upeasti kakkoseksi. Voimanpesä T. Rex kiersi hankalista asemista aikaisin johtohevosen rinnalle Mika Forssin ajamana kakkoskohteessa. Maalisuoralla T. Rex eteni eleettömästi ykköseksi. Regent Zet oli kärkipaikalta hyvä kakkonen.

Olavi Nisosen Pauhis runnoi johtohevosen rinnalta ykköseksi Haastaja- vs. Huippufinaalissa. Untero harasi hyvin vastaan, mutta Pauhis oli vahvempi.

Seabiscuit voittaa Helsinki-ajon. Jukka Torvinen tuulettaa.

01.04.2017 Uutiset >