Sodexo mahdollistaa Vermon Finlandia-montén ajamisen

Maili ja 6 000 euron ykkönen

Finlandia-Ajo –päivän montédraama saa onnellisen lopun. Monikansallinen ravintolayhtiö Sodexo ja Vermo tekevät montélähdön ajamisen mahdolliseksi. Finlandia-monté juostaan 1609 metrin matkalla, ja ykköspalkinto on 6 000 euroa.

-Finlandia-päivässä ja juuri montéssa mukana oleminen sopii Sodexolle hyvin, koska emoyhtiö on ranskalainen. Sodexo toimii myös Pariisissa Vincennesin raviradalla sekä Ascotin laukkaradalla, joten hevoskilpailut ovat meitä lähellä, Sodexon aluepäällikkö Lea Vauhkonen sanoo.

-Vermo ei ole lähtenyt mukaan tapahtumasta velloneeseen tiedotetulvaan, vaan olemme etsineet aktiivisesti ratkaisua, jotta kilpailu saataisiin järjestettyä tänä vuonna. Vermon monivuotinen ravintoloitsija Sodexo lähti mukaan tukemaan montélähtöä. Sodexo on erittäin vakaalla mielellä mukana Vermon toiminnassa ja haluaa koko ajan kehittää ravintolapalveluja, neuvotteluista Vermon puolesta vastannut toimitusjohtaja Jorma Ojapelto kertoo.

Finlandia-monté tulee Finlandia-päivän kuudenneksi sarjaksi. Alustavissa sarjoissa mukana ollut 80 000 euron ryhmä siirtyy ajettavaksi keskiviikkona seitsemäs toukokuuta.

UET Masters Series –Group I -kilpailusarjaan kuuluva Finlandia-Ajo juostaan tänä vuonna lauantaina 10.5.2014 klo 14, vain kaksi viikkoa ennen Elitloppetia.

10.03.2014 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 12:00 Tuusulan Harjoitusravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit