St Michel –katsaus vauhdittaa Amerikkalaista Iltaa, veikkaa voittaja ja voita VIP-paketti Mikkeliin, lisäksi ilmaisravit ja Toto65-Takuupotti

Juhannusviikon keskiviikkona saadaan nauttia vauhdista. Amerikkalaisen Illan mailit takaavat juhlavan menon. Illan yhdeksästä lähdöstä vain yksi ajetaan täydellä matkalla, se on uransa aloittavien 3-vuotiaiden volttilähtö.

St Michel –katsaus Open Trot keräsi täyden 12 hevosen lähdön. Jontte Boy paineli kovaa Suur-Hollolan alkuerissä ja on hyvältä lähtöpaikalta yksi suosikeista. Vuoden 2015 Finlandia-sankari Bret Boko on luotettava kilpuri, joka ilahduttaa omistajiaan ja fanejaan jatkuvasti. Bret Bokon lähtönopeus tiedetään, ja paljon ratkeaa lähtökiihdytyksessä. Pike River tuo mielenkiintoisen lisän Suomen ykkössarjoihin. Se on kilpaillut Ranskassa hyvällä menestyksellä.

Suomen suvi parhaimmillaan ja Mikkelin vauhtiviikonloppu, ne kuuluvat yhteen. St Michel –ravit ajetaan heinäkuun 15.-16. päivä. Nouseeko Vermon katsastuslähdöstä joku hevonen St Micheliin. Sitä kannattaa jännittää ja sitä kannattaa myös veikata. Osallistu Vermossa veikkaukseen St Michel –katsauksen voittajasta. Kupongit tulee palauttaa ennen 7. lähdön tapahtumista Totohallin infoon. Palkinnot ovat komeat, yksi VIP-lippupaketti ja kaksi pääsylippupakettia Mikkelin vauhtiviikonloppuun.

Mainio Takuupotti on pelattavissa vielä keskiviikkona. Veikkaus takaa, että kuusi oikein tuloksille on jaossa 150 000 euroa, takuulla. Takuupotti on poikinut hienoja voittoja. Ensin kuusi oikein tuloksilla sai 12 500 euroa ja viime keskiviikkona sitten 3 000 euroa.

Finlandia-voittaja Bret Boko.

16.06.2017 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:30 Vermon Toto65-ravit