St. Michel –katsaus aloittaa Toto65-kierroksen, Amerikkalainen Ilta ilmaisraveina

Tulisia mailin matkoja on luvassa Vermon ensi keskiviikon ilmaisraveissa, kun ajetaan Amerikkalaisen Illan teemalla. Ainoa täyden matkan kisa on Criollo Montén SM-karsinta. Toto65-peli alkaa Open Trot Isokengällä, joka toimii myös St. Michel -katsauksena.

Isokenkään ilmoitettiin seitsemän hevosta. Tarjontaa avoimen luokan hevosille oli ja on. Kymi Grand Prix keräsi muutaman suomalaisen, ja juhannuksena on tulossa Kokemäen ja Härmän avoimet lähdöt. Mielenkiintoisia hevosia nähdään Vermossa. Jontte Boy on kuntoutunut hienosti, ja varsinkin Suur-Hollolan alkuerän juoksu oli lupauksia antava. Twigs Voici juoksi koko kevään kovissa tehtävissä. Viimeksi tuli ykkönen Vermon Tammatähdessä, ja Venice jäi taakse. I Won’t Dance on Jalmari Svartin valmennuksessa noussut hienoon vireeseen. Oraclen kyvyt tiedetään, kun kaikki palaset loksahtavat kohdilleen. Classic St Pat pääsee jälleen mielimatkalleen mailille. Asante kilpailee usein Vermossa ja on hyvä maileri. Rainbow Zet tarjosi viime keskiviikkona hyvän vastuksen Classic St Patille. Toto65-avaus tarjoaa heti kutkuttavan pelipähkinän. Viime keskiviikkona sai kuusi oikein tuloksilla lähes 30 000 euroa.

Veikkaa St. Michel –katsauksen voittaja

Keskikesän hieno ravijuhla St. Michel ajetaan heinäkuun 16.-17. päivä. Keskiviikkona saatetaan nähdä yksi päälähdön osallistujista. Myös Vermon yleisö pääsee osallistumaan. Veikkaa St. Michel –katsauksen voittaja, kuponki tulee palauttaa ennen 3. lähdön tapahtumista totohallin infoon. Palkinto on yksi VIP-lippupaketti ja kaksi pääsylippupakettia Mikkelin vauhtiviikonloppuun.

Amerikkalaisessa Illassa menoa riittää

Nopeat hevoset ja mailin matkat Amerikan malliin kuuluvat Amerikkalaiseen Iltaan. Paljon muutakin tapahtuu. Aitoja Amerikan autoja on nähtävänä, ne toimivat myös esittelyjen vetäjinä. Amerikan herkkuja on tarjolla maistatuspisteessä. Tarkkuusammunta ja tarkkuusheitto tuovat mukavaa vaihtelua. Pikkuhepat tarjoavat perheen pienimmille katsottavaa. Sodexon myyntipisteissä on tarjolla Amerikan herkkuja., myös grilli on kuumana terassilla.

Twigs Voici voitti viimeksi Tammatähden, silloinkin numerolla seitsemän.

16.06.2016 Uutiset >