Suomen mestari Seabiscuit aloittaa,Winter Monté Meetingissä finaali

Kevättä on ilmassa, huippuhevoset toisensa jälkeen palailevat tauolta. Pääsiäisen jälkeen nähdään Seabiscuit tositoimissa. Ivar Holmlundin valmentama Seabiscuit voitti Suomen mestaruuden Derbypäivänä hienolla tuloksella 12,6a/2100 metriä. Vuoden 2011 Derbyvoittaja on aina tiedetty erittäin kyvykkääksi. Holmlund on rakentanut ruunan kuntoa maltilla läpi talven, ja hiitit Vermossa ovat olleet lupauksia antavia. Seabiscuit on yksi kotimaisista, joka kärkkyy Finlandia-paikkaa.

Seabiscuit starttaa Toto65-pelin hienotasoisessa kolmoskohteessa takamatkalta. Vastus on kova. Costatantisoldi hurmasi Lahdessa sunnuntaina. Fiery Sid on talven menestyjä. Bosses Lily on vahvasti nousussa, ja viime syksyn St. Leger –sankaritar yllättää kohta. Paalun Ranch Kelly on hirmuiskussa, Bite The Bullet osaa voittamisen jalon taidon.

Nuorten sarja on yksi kierroksen helmistä, vaikka hevosia on ”vain” yhdeksän. Ykkösiä vilkkuu monen osallistujan taulussa. Cruise Line oli Lahdessa murskaava. Cattleya on voittanut puolet uransa starteista. Rohan palasi tauolta voittovireessä. Watanabella on helmi-maaliskuulta kaksi voittoa.

Ennen Toto65-kierrosta päästään nauttimaan Winter Monté Meetingin finaalista. Kisan konsepti on hyvä, ja hevosia tulee ympäri Suomen. Karoliina Sinkkilän Wish Upon A Black oli hurjalla menopäällä viimeisessä karsinnassa maanantaina Seinäjoella. Nyt on vastassa karsinnoista eniten pisteitä kerännyt Ami Boy Eden. Super G ja Don Joki Rok ovat 80 metrin takamatkalla, mutta noussevat sieltäkin voittotaistoon. Hieno taistelu voitosta on tulossa.

Mutta vietetään ensin pääsiäinen ja seurataan huippuhevosten edesottamuksia ennen kaikkea Ruotsissa.

Seabiscuit juhlii Suomen mestaruutta.

24.03.2016 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 12:00 Nurmijärven Harjoitusravit
 09:30 Laser-kurssi
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 12:00 Tuusulan Harjoitusravit