Suomenhevosten Tammatähdessä 14 valjakkoa, ensimmäinen Hippos-sarja aloittaa keskiviikko-illan

Vermon tammikuussa ajetaan seitsemät ravit. Niistä kahdet juostaan tulevalla viikolla. Keskiviikon lisäksi kilpaa ajetaan perjantaina Lounasraveissa. Keskiviikkoillan aloittaa 3-vuotiaiden Hippos-sarja, yksi tämän vuoden uutuuksista.

Hippos-sarjoissa tarjotaan kilpailumahdollisuuksia heti vuoden alusta 3-vuotiaille lämminverisille ja 4-vuotiaille suomenhevosille. Vermon ja koko Suomen ensimmäinen Hippos-sarja houkutteli viisi 3-vuotiasta starttiviivalle. Määrä on tietysti pieni, mutta pääasia on, että saamme nuoria hevosia kilpailuihin ja vielä niin, että ne saavat juosta samanikäisiä vastaan. Vermossa Hippos-sarjoja ajetaan vähintään kerran kuukaudessa.

Suomenhevosten Tammatähti keräsi ilahduttavasti 14 valjakkoa. Vermossa pyritään ajamaan Tammatähdet niin lämminverisille kuin suomenhevosille kuukausittain. Keskiviikkona 40 metrin takamatkalla ilmoitettiin kaksi tammaa. Taruntuuli nähtiin Vermon Kuningatarkilpailussa. Nousevatko Tuli-Karkelo ja Taruntuuli takamatkalta kärkitaistoon, vaan pitävätkö etumatkojen tammat pintansa. Varsinkin monet 7-vuotiaat ovat osoittaneet viime aikoina vankkaa kuntoa.

Taruntuuli juoksee Tammatähdessä.

12.01.2018 Uutiset >