Suurkilpailuvoittajia loimitetaan Vermossa lauantaina

Vihjetilaisuudella aloitetaan klo 14.15

Vermon loppusyksyn ensimmäinen huipennus on lauantaina. Iltapäivää tähdittää kolme suurkilpailua, joista kaksi on pitkään mukana olleita ja kolmaskin hyvää vauhtia nousemassa sellaiseksi.

Kaksivuotiaiden LähiTapiola Hevosenomistajapokaali aloittaa kimaran Toto75-pelin avauskohteena. Voittamaton Skyfired Sel sai karsinnassa pinnistää tosissaan, jotta voittoputki jatkui. Apache Kemp toimi tiukkana haastajana. Myös toinen karsintavoittaja Dominic Web esitti sellaisia otteita, että finaalivoitosta käydään varmasti huikea kamppailu.

Käpylä Grand Prix on kuulunut pääkaupunkiseudun raviurheiluun vuodesta 1969 alkaen. Riittääkö paaluhevosten rutistus, kun takaa hyökkäävät Tomorrowland, Day Cruise, Orlando Croft, Felix Pro, Liquerice Pipe ja kumppanit? Felix Pro on ollut syksyn värittäjä ja ottanut kaksi yllätysvoittoa V75-lähdöissä.

Erkki Rajakoski Memorial meni viime vuonna Markku Niemisen Quite An Avengerille, josta syyskuussa seppelöitiin Derbyn sankari. Niemisellä on jälleen kovan luokan kilpuri Harmi’s Frido. Massive Babe ravasi kaikkien sydämiin Elitloppet-viikonvaihteessa. Riikka Kososen kausi valmentajana on ollut huikea, hän marssittaa Rajakoskeen Kriterium-kolmosen Big Headachen. Korven tallista on mukana kolme hevosta, samoin Dimitri Hedmanilta.

Suurkilpailujen ja Toto75:n lisäksi kisataan TotoSM-karsinnassa. Siihen kisaan osallistujat ja tietysti kaikki muutkin voivat käydä hakemassa viime vihjeet Jukkis Loposen vetämästä vihjetilaisuudesta, joka järjestetään klo 14.15 alkaen istumakatsomossa.

08.11.2013 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit