Syksyn jännäri alkaa keskiviikkona, Derbyssä tarjolla ennätykselliset palkinnot

Yksi odotetuimmista ravipäivistä on edessä keskiviikkona. Suuren Suomalaisen Derbyn karsintoja juostaan viidessä lähdössä. 12 valioyksilöä selvittää tiensä Derbyfinaaliin, joka ajetaan lauantaina 2.9. Jo karsinnoissa palkinnot ovat ennätykselliset, voittajat saavat 9 000 euroa. Meno vain paranee, kun ajetaan finaalia. Suuren Suomalaisen Derbyn sankari saa nimensä aikakirjoihin ja 150 000 euron ykkösen.

Ensimmäinen Derbykarsinta juostaan jo ennen Toto65-pelin alkua lähdössä kolme. Bean Coktail ja tauolta palaava, viime kauden kohuhevonen Ratu Royale ovat isovoittosummaisimmat. Hyvillä lähtöpaikoilla on monta viime viikkojen menestyjää.
Kuopio Stakesin sankari Next Direction on kakkoskarsinnan suosikki. Batman Evo on siirtynyt Pekka Korven valmennukseen ja tekee mielenkiintoisen debyytin
Ikäluokan tammakuningatar Callela Eliza starttaa kolmoskarsinnassa. Snowdon on esittänyt kovaa nousukuntoa. Star To Be Lovedin kyvyt tunnetaan.
Neloskarsinta on tasainen ja sai paikan ensimmäisenä Troikkakohteena. Benjamin Evo saapuu Ruotsista Veijo Heiskasen kanssa. Free Me meni viime vuonna hienosti ja tekee nyt paluun. Ainakin Whole Lotta Love ja Ricocone haastavat suosikit.
Kriteriumvoittaja Callela Leonard on mukana viidennessä karsinnassa. Se pääsi viimeksi voitonmakuun ja kuntokäyrä on ylöspäin. MAS Archie on ikäluokan raharuhtinas ja varmasti vaarallinen. Juliet Ale tulee Ruotsista Petri Puron tallista. Puro johtaa Vermon valmentajaliigaa.

Vermo on jo vuosia toiminut K.G. Bertmarks Minne –kilpailun karsintaratana. Jägersrossa ajetaan finaali Derbysunnuntaina 3.9. Bertmarks on amatööriohjastajien kilpailu, jota kutsutaan myös amatöörien Elitloppetiksi. Kaksi parasta lähtee Ruotsiin pitämään Suomen värejä yllä. Vermon Bertmarks-karsinta ajetaan Toto65-pelin kolmoskohteena.

Elian Web voitti Derbyn viime vuonna.

18.08.2017 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:30 Vermon Toto65-ravit