Tammat matkalla Porin Kuninkuusraveihin, paljon pelissä keskiviikkona

A.V. Marttilan Tammasarja – Porin Kuninkuusravit -kilpailusarja huipentuu keskiviikkona ajettavaan 3100 metrin voimainkoitokseen. Loistava tusina tammoja on taistelemassa maratonmatkan voitosta ja ennen kaikkea pääsystä Porin kuningatarkilpailuun.

Annamari Sipilän terhakka Hopihopi on voittanut kaksi aiempaa Marttilan Tammasarjan lähtöä, ensin 2100 metrin matkalla ja viimeksi mailin pyrähdyksen. Nyt Hopihopi hakee kolmatta ykköstä mainiolta kolmospaikalta. Tallikaveri Vislakka kuntoutuu kohisten ja on varmasti yksi kovimmista vastustajista. Viimeksi Vislakka kukisti Lahdessa Hopihopin ja kumppanit. Marttila – Porin Kuninkuusravit –lähtö on jälleen tasoltaan hieno ja myös mainio pelikohde. 3100 metrin matka tuo oman arvoituksellisen lisänsä.

Osallistu yleisöarvontaan

Tuttuun tyyliin jatketaan myös yhteistyötä Porin kuninkuusravien kanssa. Katsojat pääsevät osallistumaan arvontaan, jossa voittaja palkitaan Kuninkuusravien VIP-lippupaketilla. Arvontalipukkeita on keskiviikkona saatavissa pääportilta ja totohallin infosta.

11.07.2014 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 12:00 Tuusulan Harjoitusravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit