Tammikuun Teräsmiesliigan voittaja kohtaa Tammikuun Voimaliigan ykkösen

Vermossa mitellään stayermatkoilla vähintään kaksi kertaa kuukaudessa. Keskiviikkona ajetaan helmikuun Karanor Teräsmiesliiga. Arctic Masculino oli tammikuussa Karanor Teräsmiesliigan vahvin. Issaquah Sund otti tammikuussa ykkösen Vantaan Energian Voimaliigassa. Nyt tämä voimakaksikko kohtaa Teräsmiesliigassa.

Pekka Korven Arctic Masculino pääsee matkaan paalulta. Tero E Mäenpään valmentama ja Hannu Torvisen ajama Issaquah Sund lähtee 40 metrin takamatkalta. Eikä tämä kaksikko pääse kahdestaan ratkomaan Teräsmiesliigan paremmuutta. Lähtö on hienotasoinen ja sai paikan ensimmäisenä Troikkakohteena.

Viime keskiviikon Toto65-kierros näytti pitkään sujuvan suosikkien tahdissa. Suosikkien voittokulun katkaisi Ari Moilasen ajama ja Tapio Perttusen valmentama Imun Siro, ja lunastamaan pääsi sekä kuusi että viisi oikein tuloksilla. Moilanen oli illan hahmo, hän ajoi kaikkiaan viisi voittoa, joista neljä Toto65-kohteissa. Kun nämä ykköset tulivat Toto65-pelin päätöslähdöissä, se tiesi sitä, että Moilanen voitti kaikki Toto4-lähdöt. Melko harvinainen temppu. Moilasen ykkösputki jatkui myös torstaina Kouvolassa. Montako ykköstä tulee ensi keskiviikkona?

Issaquah Sund voitti Vantaan Energian Voimaliigan

27.01.2017 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:30 Vermon Toto65-ravit