Taruntuuli vahvin Marttilan Tammasarjassa

Esa Holopaisen ajama ja valmentama Taruntuuli otti ykkösen A.V. Marttilan Tammasarjassa. Taruntuuli joutui taivaltamaan johtaneen Pörnä-Tytön rinnalla, mutta se ei haitannut. Taruntuuli pinnisti ykköseksi ja piti hyvin haastaneen Saaga S:n takanaan. Taruntuulen omistaja Heikki Taipale menehtyi pari viikkoa sitten, ja tämä voitto omistettiin Taipaleen muistolle.

Lämminveristen Tammatähden ratkaisu tapahtui heti lähtökiihdytyksessä. Suosikki Tea Cake ponkaisi laukalle, ja sen peli oli menetetty. Hannu-Pekka Korpi ajoi tyylikkäästi Twigs Voicin toiseen pariin ulos. Loppupuolikkaalla Twigs Voici pinkoi helppoon voittoon ja juoksi kovan tuloksen 13,3/2120 metriä.

Valtra Sisusarja sujui Siporin Santun ja Esa Holopaisen tahdissa. Prässääjiä kävi rinnalla, mutta Siporin Santtu kesti kaiken ja vei voiton ajalla 29,4/3100 metriä. Vekraus kiri kakkoseksi. Holopainen oli illan Toto65-hahmo, hän ajoi kaksi voittoa.

Tuomas Korvenojan BWT Caesar voitti johtohevosen rinnalta Kyvyt Esiin -divisioonakarsinnan. 3-vuotias ori näytti sellaisia elkeitä, että syksyn ikäluokkalähdöissä voi tulla menestystä. Korvenojan menestys jatkui Toto65-pelin vitoskohteessa. Detroit Rock Sisu kiri ykköseksi ohi vauhdilla vetäneen One Break Brolinen. Detroit Rock Sisun avausvoitto tuli tuloksella 14,1a/2100 metriä.Saku Mikkolan valmentama Oh Goodness oli johtopaikalta omaa luokkaansa Toto65-pelin päätöskohteessa. Seppo Markkula sai nauttia kyydistä.

Veljekset Wahlsténin Kokelasmeeting sujui Antti Veteläisen ajaman Brain Freezen tahdissa. Kim Åkerlundin valmentama tamma oli maalissa selvä ykkönen.

Taruntuuli piti Saaga S:n takanaan.

07.06.2017 Uutiset >