Tasaisia taistoja ensi keskiviikon Toto65-kohteissa

Pelivaihdot piristyivät ilahduttavasti viime viikolla, niin tiistaina Kuopiossa kuin Vermossa keskiviikkona. Ensi keskiviikkona jatketaan samaan malliin. Toto65-kohteet ovat täynnä tasaisen hyvin menestyneitä hevosia, ja pähkäiltävää riittää.

Toto65-kierros alkaa lämminveristen ryhmällä, jossa El Dirtyman pelattaneen suosikiksi. Kovia vastustajia löytyy, sillä kavereillakin tulostaulut ovat kunnossa. Sisusarjassa kilpailee Särkän Kalle, joka viime vuoden Tawaststjernan Muistoajossa latasi 21,1-tuloksen Vitterin takana. Nyt ori yrittää paluuta voittokantaan.
Vermon Raviliigahevonen Grainfield Fanny nappasi voiton Lounasraveissa. Vilja starttaa kolmoskohteessa. Tehtävä on totutun tiukka. Dreambow kuuluu Vermon menestyjiin. Taulussa vilkkuu vain ykkösiä ja kakkosia. Jatkuuko putki neloskohteessa? Lisää miettivää riittää päätöskohteissa, joihin pelataan myös Päivän Duo. Playboy Sala, Golda Paris vai tauolta palaava Outrageous Broline vitoskohteessa. Thelma Zet täräyttää kärkeen päätöskohteessa. Ainakin Mystic Power ja Lord Ivar tarjoavat kovan vastuksen  Ja pelaajien on syytä muistaa myös Kaksarin muhkea 85 prosentin palautus kaikkiin lähtöihin.

El Dirtyman voitti toukokuussa kaksi kertaa Vermossa.

10.06.2016 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 12:00 Tuusulan Harjoitusravit
 10:00 Vermon etäpelit