Toto64-aika alkaa keskiviikkona, lauantaina juostaan divisioonafinaalit ja pelataan Toto75:sta, Palkintorahaa useammille

Vermon vuosi 2019 käynnistyy hyvätasoisilla Toto64-raveilla ensi keskiviikkona, niin todellakin Vermon keskiviikkopeli on jatkossa Toto64. Vuoden ensimmäisellä viikolla ajetaan kahdesti, lauantaina on vuorossa divisioonafinaalit, ja päivän pääpeli on Toto75.

Raviviikko on Etelä-Suomi -painotteinen. Vermon keskiviikolle tuli hyvin hevosia, ja lähtöjen taso on mainio. Veikkauksen toivomuksesta Toto64-kohteiden vaikeusastetta pyritään nostamaan. Tasaisia kohdelähtöjä on luvassa heti ensimmäisellä kierroksella. Toto64 on kolmen voittoluokan peli, kuten nimikin kertoo. Jos joku voittoluokka jää toteutumatta, Jackpoteurot siirtyvät jaettavaksi jokaisen kalenterikuukauden ensimmäiselle keskiviikolle.
Lähtöjen aikataulussa on pieniä muutoksia. Ensimmäinen lähtö starttaa klo 18.07 eli kolme minuuttia ennen mitä aikaisemmin. Toinen lähtö puolestaan starttaa klo 18.29. Muuten lähtöajat ovat entiset, ja Toto64-kierros käynnistyy klo 19.15.
Sääntömuutoksia tulee aina vuodenvaihteessa. Yksi merkittävä muutos koskee palkintoskaalaa. Vuoden alusta palkitaan 2/3 lähdön hevosista, aiemmin puolet.

Talvimalja ja divisioonafinaalit lauantaina, Mascate Match -omistajakortilla ilmainen sisäänpääsy

Vermon vuosi 2019 alkaa räväkästi. Heti lauantaina jatketaan, eikä ihan tavan kisoilla. Perinteinen Talvimalja on vuorossa. Divisioonafinaalit värittävät iltapäivän tapahtumia. Hienoa urheilua on luvassa. Lauantain pääpeli muuttuu tai oikeastaan palataan vanhaan. Toto75 tuo taas perinteisen kolmen voittoluokan pelin lauantain iloksi.
Raviliiga-Travliga HIFK:n Mascate Match teki hienon 2-vuotiskauden, vaikka vuosi jäi hieman kesken, kun tamma joutui jäämään pois Kasvattajakruunusta. Mascate Match tarjoaa vielä joululahjan omistajilleen. Mascate Match -kortilla on vapaa sisäänpääsy yhdelle henkilölle lauantain 5.1. Toto75-finaaleihin.

28.12.2018 Uutiset >