Toto65-Jackpotista pelataan jälleen keskiviikkona, Tammatähdessä Suomessa voittamaton ruotsalainen mukana

Toto65-pelin Jackpotilisä 65 000 euroa nosti viime keskiviikon vaihtoja tuntuvasti. Jackpotista saadaan pelata vielä kahtena keskiviikkona, 15.11. ja 22.11.

Tammatähti on illan ykkössarja. Petri Salmelan valmentama Dionne Sisu saapuu Ruotsista värittämään kisaa. Tomi Haapion ajama Dionne Sisu on kilpaillut Suomessa tänä vuonna kolme kertaa, eikä tiedä, miltä tappio tuntuu valmentajansa ja ohjastajansa kotimaassa. Heinäkuussa Dionne Sisu voitti tammalähdöt Suur-Hollolassa ja St. Michelissä. Syyskuussa Dionne Sisu kävi valloittamassa Forssan Tammavaltikan. Antti Teivaisen hieno kilpatamma Bosses Lily on jälleen huippuvireessä. Viimeksi tuli kakkossija St Legerissä, vain Venice oli edellä. Bosses Lily on Dionne Sisun kovin haastaja.

Toto65-Jackpotkierros alkaa lämminveristen tasokkaalla 2600 metrin ryhmällä, jossa starttaa monta viime viikkojen menestyjää. Zeus Kemp, Dreambow, Fakir Victory ja viime keskiviikon voittaja Laurila’s Denethor ovat suosikkeja. Joe di Maggio aloittaa Hannu Laakkosen valmennuksesta.

Bosses Lily

11.11.2017 Uutiset >